Sluiten
Pluimers Isolatie België

Isoleren, dat is BENOveren – beter renoveren. U bespaart niet alleen uzelf maar ook het milieu van een fikse rekening. De voordelen spreken voor zich. Of het nu over spouwmuur-, vloer- of dakisolatie gaat, uw investering betaalt zich binnen de kortste keren terug.

1. Een lagere energiefactuur

In een slecht geïsoleerd huis glipt de woningwarmte door de kleinste kieren naar buiten. Uw geld vliegt – letterlijk en figuurlijk – ramen en deuren uit. Met vloer-, dak- of spouwmuurisolatie bespaart u evenwel tot 30% op uw energiefactuur.

2. Meer comfort

In sommige woningen lijkt er wel een gedurige kilte te hangen. Die krijgt u er maar moeilijk uit. De verwarming een stand hoger zetten verhelpt dit voor enige tijd, maar daarmee is uw probleem niet opgelost. Met een degelijke isolatie maakt u komaf met koud aanvoelende vloeren en muren en kille tochtstromen in uw woning. U bespaart op uw energie, maar wint aan comfort!

Isolatie voordelen

3. Een gezonder binnenklimaat

Het is winter, en u houdt ramen en deuren hermetisch gesloten. Logisch, wanneer u de warmte binnen wil houden. Let op: u boet zo wel stevig in aan luchtkwaliteit.

In een degelijk geïsoleerde woning geniet u van het benodigde wooncomfort om uw woonkamers voldoende te laten ventileren. Zo leeft u comfortabeler én gezonder.

4. Financiële meerwaarde

Door uw woning voldoende te isoleren wint deze sterk aan waarde. Een investering in isolatie betaalt zich dus niet alleen op korte termijn terug, ook wanneer u gaat verkopen of verhuren zal u de vruchten ervan plukken. Met de strenge energieprestatie-eisen die de komende jaren, bereidt u zich nu dus al beter voor.

5. Nodig voor ons klimaat

Isoleren is niet alleen nodig voor uw portemonnee, u bewijst er ook het milieu een grote dienst mee. U dient minder te verwarmen, waardoor de CO²-uitstoot van uw woning drastisch daalt. Op die manier bouwt u mee aan een duurzaam Vlaanderen!

Isolatie voordelen

6. Minder onderhoud

Slecht geïsoleerde woningen hebben vaak last van kleine kwaaltjes. Aangezien uw verwarming soms overuren draait, schieten uw onderhoudskosten de hoogte in.

Kieren in uw muren, daken of vloeren zorgen voor tochtgaten en bieden ook geen optimale bescherming tegen vocht. Voorkomen is beter dan genezen: investeer daarom in uw woningisolatie.

7. De overheid betaalt mee

Of u nu voor vloer-, dak-, of spouwmuurisolatie kiest, u heeft steeds recht op voordelige isolatiepremies. Hierdoor verdient u uw investering in isolatie nóg sneller terug. Daarnaast geniet u ook nog van andere voordelige maatregelen: met de energielening kan u geld lenen voor diverse renovatiemaatregelen, en met de totaalrenovatiebonus geniet u van combinatievoordelen tot €4.750.

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Onze adviseur komt geheel gratis en vrijblijvend bij u langs.

Gratis isolatie advies
Vraag een gratis adviesgesprek aan