Sluiten
Pluimers Isolatie BVBA
  • Europees marktleider
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Groot assortiment
  • Lage energiekosten
  • Vrijblijvend isolatieadvies op locatie

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z’n allen op zoek naar een duurzamer BelgiĆ«. Pluimers helpt daarin een handje. Zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt bieden wij tal van isolatie-oplossingen. Elk jaar voorzien wij 15.000 panden, groot of klein, van een degelijke isolatie.

Onze ervaring biedt u een grote troef. Opgericht in 1973, hebben wij de afgelopen decennia een uitgebreid productportfolio uitgebouwd wat betreft isolatie. Met vestigingen over heel Europa zijn wij bovendien van alle markten thuis!

Spouwmuurisolatie Vogelweelde Halle Pluimers Isolatie - Europees marktleider in de isolatiebranche.

De mobiele eenheid van Pluimers Isolatie

Voor het werken op locatie maken we gebruik van een uitgebreid wagenpark, waarbij elke truck beschikt over een eigen stroom- en luchtvoorziening en dus volledig zelfvoorzienend is. Met deze mobiele eenheid bent u optimaal bewapend tegen energieverlies en maximaal verzekerd van een economisch resultaat.

Onderzoek en ontwikkeling

Bij Pluimers zitten we niet stil. Door de gedurige ontwikkeling worden onze isolatietechnieken steeds verder verfijnd en verbeterd. Bovendien zijn al onze isolatiematerialen gekeurd en gecertificeerd. Alleen op die manier kunnen wij u een superieure bescherming bieden en bespaart u maximaal op uw energierekening.

Particulier of zakelijk, wat betreft uw isolatievragen bent u bij Pluimers sowieso aan het juiste adres. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!