Sluiten
Pluimers Isolatie België
  • Europees marktleider
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Groot assortiment
  • Lage energiekosten
  • Vrijblijvend isolatieadvies op locatie
Header image

Zoldervloerisolatie

Afbeelding medewerker
Meer informatie

Bespaar tot 30% op uw energiekosten dankzij zoldervloerisolatie

Uw woning verwarmen is één ding, uw woning warm houden is een ander paar mouwen. Gebruikt u uw zolder louter als opslagruimte? Dan wilt u niet dat de warmte in uw woning naar deze onbewoonde zolder ontsnapt. Denk daarom aan een degelijke zoldervloerisolatie. U behoudt een maximaal wooncomfort in uw leefruimtes en bespaart zo tot 30% op uw energiekosten. Bovendien maakt u aanspraak op voordelige isolatiepremies.

Zoldervloerisolatie: maximaal wooncomfort in uw leefruimtes

Staat u aan het begin van een (ver)bouwproject? Besteed zeker de nodige aandacht aan een degelijke zoldervloerisolatie.

Een slecht geïsoleerde zoldervloer zorgt er namelijk voor dat de warmte binnenshuis stijgt naar uw onbewoonde zolder. Uw wooncomfort in uw leefruimtes verdwijnt zo als sneeuw voor de zon, en dat is zonde.

Door uw zoldervloer te isoleren, zorgt u ervoor dat u uw comfort behoudt in de ruimtes waar het nodig is. U geniet dus veel langer van een aangename warmte, waardoor uw verwarming wat lager kan. Op die manier bespaart u tot 30% op uw energiekosten.

Krijg advies van een isolatie-expert

Efficiënt verwarmen, maximaal besparen
Dé grote troef van isolatie: efficiëntie. Doe dus beroep op een gecertificeerde aannemer die werkt met gekeurde producten. Pluimers Isolatie, isolatiespecialist sinds 1973, is expert in zoldervloer- en dakisolatie. Dankzij deze decennialange ervaring biedt men u steeds de beste oplossing voor uw isolatieproject.

Voor zoldervloerisolatie doet u idealiter beroep op een expert: laat u vrijblijvend adviseren door Pluimers. Vraag een adviesgesprek aan en krijg een gratis offerte op maat.

Offerte op maat

Isolatiepremies: doe uw voordeel
Door te investeren in isolatie bouwt u mee aan een energiezuinig Vlaanderen. Daarom worden deze energetische renovaties sterk aangemoedigd. Voor dakisolatie, geplaatst door een gecertificeerde aannemer, geniet u in Vlaanderen in 2020 van een isolatiepremie van €4/m².

Ga ook te rade bij uw plaatselijk energieloket. Sommige gemeentes geven hun inwoners namelijk nog een extra zetje in de rug. Op die manier krijgt u uw investering nog sneller terugbetaald.

Overzicht van de isolatiepremies

Zoldervloerisolatie: een investering die loont

Door uw zoldervloer te isoleren, kunt u tot wel 30% besparen op uw energiekosten. Een kleine investering met vele voordelen.

Investering isolatie terugverdiend

Snel terugverdiend

Dankzij hoogwaardige isolatiematerialen bespaart u maximaal op uw energiekosten. Uw investering betaalt zich zo al op enkele jaren terug.

Duurzame investering

Aangezien u uw energieverbruik terug schroeft, bouwt u mee aan een duurzaam en energiezuinig Vlaanderen.

Premies isolatie

Isolatiepremies; duwtje in de rug

Een energetische renovatie aan uw woning wordt sterk aangemoedigd. Zo maakt u aanspraak op voordelige isolatiepremies. Een investering die de moeite waard is!

Onze isolatieproducten

Uw isolatieproject staat of valt bij het gebruik van kwalitatieve materialen. Pluimers werkt dan ook met streng gekeurde producten die volstaan aan de meest recente bouwvereisten.

Voor het isoleren van daken, vloeren en (kruip)kelders gebruikt Pluimers HR-IsoSpray HFO. Dit PU-schuim met geslotencellige structuur zorgt voor een optimale isolatiewaarde en een zeer hoge druksterkte. Een naadloos en luchtdicht resultaat.
1. HR-IsoSpray HFO
HR-IsoWool is een hoogwaardige en ademende minerale glaswol die uw woning de beste isolatie biedt. De hoge densiteit vermijdt verzakking op termijn.
2. HR-IsoWool
Cellulose is een thermische isolatie bestaande uit cellulosevezels, geproduceerd uit gerecycleerd (kranten)papier. Deze vezels worden vermengd met minerale zouten, waardoor de cellulose een optimale isolatiewaarde krijgt en bovendien een hogere brandbestendigheid geniet.
3. HR-IsoZell
Interesse in zoldervloerisolatie?

Werkt u graag uw isolatieproject uit, met gratis advies en een offerte op maat? Laat u bijstaan door een isolatie-expert van Pluimers.

Gratis isolatie advies

Onze partners

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Onze adviseur komt geheel gratis en vrijblijvend bij u langs.

Gratis isolatie advies
Vraag een gratis adviesgesprek aan