Sluiten
Pluimers Isolatie BVBA
  • Europees marktleider
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Groot assortiment
  • Lage energiekosten
  • Vrijblijvend isolatieadvies op locatie

Uw woning verwarmen is één ding, uw woning warm houden is een ander paar mouwen. Gebruikt u uw zolder louter als opslagruimte? Dan wilt u niet dat de warmte in uw woning naar deze onbewoonde zolder ontsnapt. Denk daarom aan een degelijke zoldervloerisolatie.

Warmte stijgt van nature naar de bovenste regionen van uw woning. Gebruikt uw zolder evenwel niet als leefruimte is het natuurlijk niet de bedoeling dat u deze mee verwarmt. Een zoldervloerisolatie vermijdt dat de warmte uit uw woning naar uw zolder ontsnapt. Op die manier verwarmt u uw woning efficiënter en daalt uw energierekening!

zoldervloer wol inblazen Wol inblazen in de zoldervloer

Zoldervloerisolatie: wol inblazen

Gebruikt u uw zolder louter als stockageruimte? Dan kunnen wij de houten constructie onder uw zoldervloer inblazen met wol. Op die manier blijft uw zolder functioneel, maar vermijdt u dat er onbedoeld warmte naar deze onbewoonde ruimte ontsnapt.

Lees hier meer over onze werkwijze.

zoldervloerisolatie wol losblazen Wol losblazen op de zoldervloer

Zoldervloerisolatie: wol losblazen

Gebruikt u uw zolder noch als leefruimte, noch als stockageplaats? Dan kunnen onze werkmannen de isolerende glaswol ook los bovenop uw zoldervloer blazen. Op deze manier bedekt de wol uw hele zoldervloer en fungeert het als een warm deken bovenop uw leefruimtes. Op die manier laat u uw kostbare woningwarmte niet naar uw onbewoonde zolder ontsnappen.

Lees hier meer over onze werkwijze.

Zoldervloerisolatie met PUR-schuim

Bestaat uw zoldervloer niet uit een houten constructie maar uit een betonlaag? Dan kunnen wij ook zoldervloerisolatie met PUR-schuim aanbieden. Onze vakmannen sprayen dit PUR-schuim in vloeibare vorm op uw zoldervloer, waarna dit uithardt tot een naadloze en vochtwerende laag met een hoge isolatiewaarde. Een uitstekende beschermingslaag op uw zoldervloer die de warmte niet nodeloos naar uw onbewoonde zolder laat ontsnappen en tegelijk zorgt voor een subliem wooncomfort in elke leefruimte.

Voordelen

✔   uw woningwarmte ontsnapt niet langer naar uw onbewoonde zolder

✔   uw centrale verwarming werkt efficiënter

✔   u bespaart op uw energierekening

Premies zoldervloerisolatie

Laat u uw zoldervloer isoleren? Dan heeft u recht op een isolatiepremie van €6/m². Voorwaarden: deze isolatie is geplaatst door een aannemer en de R-waarde (isolatiewaarde) moet minstens 4,5 m²K/W bedragen.

Mogelijks komt u ook in aanmerking voor bijkomende premies. Bekijk het overzicht van onze isolatiepremies.