Sluiten
Pluimers Isolatie België
 • Europees marktleider
 • Meer dan 40 jaar ervaring
 • Groot assortiment
 • Lage energiekosten
 • Vrijblijvend isolatieadvies op locatie
Header image

Vloerisolatie - bovenzijde

Afbeelding medewerker
Meer informatie

Waar op letten bij vloerisolatie? Wat is de beste vloeropbouw?

Of u nu gaat bouwen of renoveren: een degelijke vloerisolatie kan je niet missen. Maar wat is de ideale dikte? Hoe bepaal ik de juiste vloeropbouw? Een goede voorbereiding is het halve werk. Laat u bijstaan door een isolatie-expert van Pluimers en haal het maximale uit uw isolatieproject.

Vloerisolatie: hoe begin ik eraan?

Door uw vloeropbouw af te stemmen met uw architect, kunt u best ook ruimte voorzien voor een laag vloerisolatie. Bij nieuwbouwwoningen anno 2020 kiest men vaak voor een laag van 10 à 12 centimeter isolatie, alvorens een chapelaag aan te brengen.

Rekening houdende met de steeds strenger wordende bouwnormen voorziet men best een minimale laag van 6 à 8 cm isolatie.

Gespoten isolatie: sterk en naadloos

Pluimers Isolatie werkt met gespoten PUR-schuim. Dit schuim wordt vloeibaar op de betonplaat gespoten, waarna het meteen uithardt tot een vaste isolatieplaat.

Door deze isolatie in lagen van 2 centimeter aan te brengen, is de druksterkte maximaal. Hiermee sluit u verzakkingen op termijn uit.

Hét grote voordeel van gespoten PUR-schuim is het naadloze karakter: de naadloze isolatieplaat verhindert warmteverlies maximaal.

Vraag advies en een offerte op maat

Met bijna 50 jaar ervaring in de isolatiesector biedt Pluimers u een uitgebreide vakkennis, streng gekeurde materialen en een scherpe prijs.

Heeft u nog hulp nodig bij uw bouw- of renovatieplannen of wordt u graag bijgestaan door een isolatie-expert? Vraag een vrijblijvend plaatsbezoek aan van een technisch adviseur en krijg een offerte op maat van uw project.

Maak een vrijblijvende afspraak

Krijg een snelle en vrijblijvende prijsofferte

Heeft u uw isolatieproject reeds uitgewerkt? Vraag dan een gratis prijsofferte aan in enkele klikken. Snel en eenvoudig!

  Persoonsgegevens

  Oppervlakte

  Dikte

  Opmerkingen

  Vul a.u.b. alle verplichte velden in

  Onze partners

  Vraag een gratis adviesgesprek aan

  Onze adviseur komt geheel gratis en vrijblijvend bij u langs.

  Gratis isolatie advies
  Vraag een gratis adviesgesprek aan