Sluiten
Pluimers Isolatie België

Aan de rand van grootstad Brussel bouwt Cordeel momenteel een prachtig en uniek appartementencomplex: Atlantis. Opdrachtgever Eaglestone breidt zo verder uit, nadat ook het nabijgelegen bouwproject Nautilus een schot in de roos bleek. Ook Pluimers Isolatie bouwt mee aan dit prestigieuze nieuwbouwproject.

Spouwmuurisolatie Anderlecht

Project Atlantis: aangenaam wonen in een bruisende stad

Opdrachtgever Eaglestone is gekend voor diens prachtige en kwalitatief hoogstaande bouwprojecten. Het grootschalige complex Atlantis, optimaal gelegen aan de kanaaldijk te Anderlecht, biedt plaats aan verschillende commerciële ruimtes, studio’s en appartementen.

Het project Atlantis zit momenteel in de ruwbouwfase. Voor een optimale isolatie van dit nieuwbouwproject doet hoofdaannemer Cordeel beroep op Pluimers Isolatie.

Snel en makkelijk isoleren met Knauf Insulation Supafil Cavity XL

Gezien de grootte en specifieke opbouw van dit complex opteert Pluimers ervoor om de muren te isoleren met Knauf Insulation Supafil Cavity XL: minerale glaswol met een uitstekende isolatiewaarde. Een unieke toepassing, aangezien de spouw wordt opgevuld via de binnenzijde van het gebouw.

Hoofdaannemer Cordeel voert de voorbereidende werken uit en voorziet een boorpatroon in de binnenmuren. Via deze boorgaten kan Pluimers de minerale wol in de open spouw blazen. Na het isoleren van de spouw worden de boorgaten netjes gedicht en afgewerkt.

Door de snelle en makkelijke toepassing van dit product kan Pluimers een snelle en kwalitatieve oplevering garanderen. Aangezien de installateur van de spouwmuurisolatie langs binnenuit kan werken, dient de hoofdaannemer geen kosten te maken voor hoogwerkers of stellingen. Dit betekent veiliger werken én men bespaart ook op de projectkosten: een win-winsituatie.

Supafil Cavity XL: ideaal voor nieuwbouw

Supafil Cavity XL is relatief nieuw in de markt en wordt alsmaar vaker toegepast bij nieuwbouw. Door langs de binnenzijde van het gebouw te werken, blijft de buitengevel onaangetast en wordt de isolatie bovendien steeds in optimale omstandigheden ingeblazen.

De voordelen van Supafil Cavity XL op een rijtje:

  • Optimale thermische isolatie: inblaaswol sluit naadloos aan, met een perfecte densiteit
  • Uitvoering weersonafhankelijk: installateur kan bij regen of vrieskou ook van binnenuit isoleren
  • Geen opslag, geen afval: de werf wordt snel en proper opgeleverd
  • Brandveilig: Knauf Supafil Cavity XL heeft een Euro brandklasse A1
  • Duurzaam: minerale glaswol, vervaardigd uit 80% gerecycled glas

De voordelen van Supafil Cavity XL staan dus buiten kijf: zowel de installateur van de spouwmuurisolatie als de hoofdaannemer genieten van deze efficiënte isolatietechniek. En dat biedt uiteraard mogelijkheden. Getuige hiervan is het prachtige complex Atlantis – een parel voor het oog, mede dankzij Pluimers en Knauf Insulation.

Spouwmuurisolatie Anderlecht
Spouwmuurisolatie Anderlecht
Spouwmuurisolatie Anderlecht
Spouwmuurisolatie Anderlecht
Spouwmuurisolatie Anderlecht
Spouwmuurisolatie Anderlecht
Spouwmuurisolatie Anderlecht

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Onze adviseur komt geheel gratis en vrijblijvend bij u langs.

Gratis isolatie advies
Vraag een gratis adviesgesprek aan