Sluiten
Pluimers Isolatie BVBA
  • Europees marktleider
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Groot assortiment
  • Lage energiekosten
  • Vrijblijvend isolatieadvies op locatie

Kille luchtstromen in uw kruipkelder zijn vaak de oorzaak van een onaangenaam koude vloer in uw woning. Kruipkelderisolatie kan dit evenwel voorkomen. De temperatuur van uw begane grondvloer stijgt zo gemiddeld 3 tot 5 graden.

De Belgische koude probeert op verschillende manieren uw woning binnen te dringen. Niet alleen via uw muren, ramen of dak, maar ook via uw vloer kan er kille lucht binnensluipen. Koude luchtcirculatie in uw kruipkelder zorgt dan ook vaak voor een vloer die onaangenaam koud aanvoelt. Kruipkelderisolatie maakt hier evenwel komaf mee. Daarenboven zal ook uw eventuele vloerverwarming beter gaan presteren en vermijdt u vochtproblemen.

Vloerisolatie met PUR schuim Kruipkelderisolatie met PUR

Werkwijze

Is uw kruipkelder 50 cm of hoger, kiezen onze vakmannen voor kruipkelderisolatie. Hierbij sprayen ze het plafond van uw kruipkelder – en dus de onderzijde van uw vloer – in met PUR-schuim. Dit PUR-schuim stolt reeds na enkele seconden en hecht zich als een perfect isolerende en vochtwerende laag aan uw kruipkelderplafond. Afhankelijk van de gewenste isolatiewaarde sprayen onze vakmannen een laag PUR-schuim tussen de 6 en 10 centimeter.

Voordelen

✔   geen koude tocht meer over uw vloeren

✔   uw vloerverwarming werkt efficiënter

✔   lagere energierekening

✔   geen optrekkend vocht meer

Premies kruipkelderisolatie

Laat u de bovenzijde van uw kruipkelder isoleren? Dan komt u in aanmerking voor een isolatiepremie van €6/m². Voorwaarde: de R-waarde (isolatiewaarde) bedraagt minstens 2,0 m²K/W.

Mogelijks komt u ook in aanmerking voor bijkomende premies. Bekijk het overzicht van onze isolatiepremies.