Sluiten
Pluimers Isolatie België
  • Europees marktleider
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Groot assortiment
  • Lage energiekosten
  • Vrijblijvend isolatieadvies op locatie
Header image

Kelderisolatie

Afbeelding medewerker
Meer informatie

Kruipkelderisolatie: snel en efficiënt besparen op energiekosten

Door het plafond van uw (kruip)kelder te isoleren, verhindert u dat koude luchtcirculatie uw woning binnendringt. De temperatuur van uw begane grondvloer stijgt gemiddeld 3 tot 5 graden Celsius. Op die manier rendeert uw vloerverwarming optimaal. Bovendien maakt u aanspraak op voordelige premies.

Kruipkelderisolatie: investeer in uw woning

Koude lucht die in uw kruipkelder circuleert, heeft vaak een nefast effect op de temperatuur van uw bovenliggende leefruimtes. Kille grondvloeren voelen oncomfortabel aan.

Een eventuele vloerverwarming kan dit probleem tegengaan, maar daarmee pakt u de oorzaak niet aan. Door uw (kruip)kelder te isoleren, creëert u een buffer voor uw begane grondvloer.

Uw vloer voelt enkele graden warmer aan, wat voor een aangenaam wooncomfort zorgt. U hoeft uw leefruimtes minder te verwarmen, waardoor u tot 15% kan besparen op energiekosten.

Krijg advies van een isolatie-expert

Pluimers is actief in de isolatiesector sinds 1973 en biedt haar klanten dus een uitgebreide staat van dienst. Daarnaast werken wij ook met de meest kwalitatieve isolatiematerialen.

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen uw isolatieproject? Of op zoek naar vrijblijvend advies en een offerte op maat? Pluimers helpt u graag op weg.

Gratis offerte op maat

Energiepremies: doe uw voordeel

Door te investeren in isolatie bouwt u mee aan een energiezuinig Vlaanderen. Daarom worden deze energetische renovaties sterk aangemoedigd. Voor kruipkelderisolatie geniet u in Vlaanderen in 2020 van een premie van €6/m².

Overzicht van de isolatiepremies

Kruipkelderisolatie: een investering die loont

Door uw (kruip)kelder te isoleren, bespaart u tot 15% op uw energiekosten. Een snelle en efficiënte investering, die zich al op enkele jaren terugbetaalt.

Investering isolatie terugverdiend

Snelle terugverdientijd

Afhankelijk van de dikte, verdient u uw investering al op enkele jaren terug.

Isolatiewerken 1 dag klaar

Uitvoering: 1 dag werk

De isolatiewerken aan uw (kruip)kelder nemen amper 1 werkdag in beslag.

Premies isolatie

Aantrekkelijke renovatiepremie

Energetische renovaties worden sterk aangemoedigd. Voor kruipkelderisolatie krijgt u in 2020 een isolatiepremie €6 per m² terugbetaald.

Onze isolatieproducten

Uw isolatieproject staat of valt bij het gebruik van kwalitatieve materialen. Pluimers werkt dan ook met streng gekeurde producten die volstaan aan de meest recente bouwvereisten.

Gratis isolatie advies?

Werkt u graag uw isolatieproject uit, met gratis advies en een offerte op maat? Laat u bijstaan door een isolatie-expert van Pluimers.

Gratis isolatie advies

Onze partners

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Onze adviseur komt geheel gratis en vrijblijvend bij u langs.

Gratis isolatie advies
Vraag een gratis adviesgesprek aan