Sluiten
Pluimers Isolatie BVBA
  • Europees marktleider
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Groot assortiment
  • Lage energiekosten
  • Vrijblijvend isolatieadvies op locatie

Koude voeten geven een oncomfortabel gevoel over het hele lichaam. Vaak kan dit al verholpen worden wanneer de vloer aangenamer aanvoelt. De beste oplossing hiervoor is om het plafond van de kruipkelder te gaan isoleren. De koude die aanwezig is in deze ruimte gaat ervoor zorgen dat de vloer in de leefruimtes onaangenaam aanvoelen.

Vloerisolatie met PUR schuim Kruipkelder isolatie met PUR

Kruipkelder isoleren?

De hoogte van de kruipkelder moet minstens 55 cm hoog zijn. Is dit het geval, dan kan Pluimers Isolatie een laag van 6 tot 10 cm PUR tegen het plafond aansprayen. De koude dringt niet meer in het beton waardoor de straling van de vloer veel aangenamer zal zijn.

Kruipkelderisolatie verhoogt uw wooncomfort

In ons vochtige en natte zeeklimaat hebben veel woningen last van vochtige of natte vloeren. Met een goede vloerisolatie voorkomt u dat vocht uit de kruipruimte u woning kan binnentrekken. De isolatie, die aan de onderzijde van de vloer wordt aangebracht, houdt het vocht uit de kruipruimte tegen. Zo is een vochtige en natte vloer echt verleden tijd!

Meer dan 40 jaar ervaring met kruipkelderisolatie

Pluimers Isolatie heeft 40 jaar ervaring met het isoleren van vloeren. Jaarlijks isoleren wij vele honderden vloeren met verschillende isolatieproducten. Bij vloerisolatie maken wij gebruik van: polyurethaan (pur-schuim), isolatiefolie of isolatieparels (bodemisolatie). Als u kruipkelderisolatie wilt toepassen, bent u bij Pluimers Isolatie aan het juiste adres. Wij zijn deskundig op het gebied van isoleren en kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden bij vloerisolatie.