Sluiten
Pluimers Isolatie België
  • Besparing tot 30%
  • Hoger comfort in de woning
  • Binnen één dag gerealiseerd
  • Terugverdientijd van 3-5 jaar
  • Duurzaam product
  • Hoog rendement
Header image

Spouwmuurisolatie

Afbeelding medewerker
Meer informatie

Bespaar tot 30% op uw energierekening dankzij spouwmuurisolatie

Met een degelijke spouwmuurisolatie verhoogt u uw wooncomfort en bespaart u aanzienlijk op uw energiekosten. Dankzij hoogwaardige isolatiematerialen behoudt uw spouw evenwel haar verluchtende functie en blijft uw woning 'ademen'. Bovendien maakt u aanspraak op voordelige energiepremies!

Spouwmuurisolatie: investeer in uw woning

Dankzij spouwmuurisolatie stijgt uw woning aanzienlijk in waarde: u geniet van een superieur wooncomfort terwijl uw verwarmingskosten sterk dalen. Door het gebruik van kwalitatieve en streng gekeurde producten, behoudt uw spouw ook diens verluchtende functie. Resultaat: een gezonde, geïsoleerde woning die blijft ademen.

Krijg advies van een isolatie-expert

Welk materiaal de beste isolatiewaarde oplevert voor uw woning hangt af van verschillende factoren. Zijn uw buitenste bakstenen poreus en laten ze veel water door? Of komt er vooral veel gure lucht opzetten?

Om te bepalen welk soort spouwmuurisolatie voor u het meest geschikt is, laat u best een isolatie-adviseur over de vloer komen. Deze kan simpel uitmaken welke isolatievariant uzelf het meest oplevert. U krijgt gratis advies en een offerte op maat, om u perfect op uw project voor te bereiden.

Gratis offerte op maat

Pluimers is actief in de isolatiesector sinds 1973 en biedt haar klanten dus een uitgebreide staat van dienst. Daarnaast werken wij ook met de meest kwalitatieve isolatiematerialen.

Benieuwd wat spouwmuurisolatie voor u kan betekenen? Informeer u grondig.

Meer info over spouwmuurisolatie

 

Spouwmuurisolatie: een investering die loont

Door uw spouwmuren te laten isoleren, bespaart u tot wel 25% op uw energiekosten. Een kleine investering met vele voordelen!

Investering isolatie terugverdiend

Snel terugverdiend

Dankzij hoogwaardige isolatiematerialen bespaart u maximaal op uw energiekosten. Uw investering betaalt zich zo al op enkele jaren terug.

Isolatiewerken 1 dag klaar

Verhoogd wooncomfort

De isolatie maakt komaf met koude luchtcirculatie in uw spouw. Uw binnenmuren voelen aangenaam warm aan, wat uw wooncomfort aanzienlijk verbetert!

Premies isolatie

Isolatiepremies!

Een energetische renovatie aan uw woning wordt sterk aangemoedigd. Zo maakt u aanspraak op voordelige isolatiepremies. Een investering die de moeite waard is!

Onze isolatieproducten

Uw isolatieproject staat of valt bij het gebruik van kwalitatieve materialen. Pluimers werkt dan ook met streng gekeurde producten die volstaan aan de meest recente bouwvereisten.

HR-IsoPlus 35 is een PU-schuim met opencellige structuur. Deze zorgt ervoor dat uw spouw optimaal geïsoleerd wordt en uw woning blijft ademen.
1. HR-IsoPlus 35
HR-IsoWool is een hoogwaardige en ademende minerale glaswol die uw woning de beste isolatie biedt. De hoge densiteit vermijdt verzakking op termijn.
2. HR-IsoWool
HR-IsoPearl, dat zijn met grafiet behandelde polystyreenparels. Deze duurzame isolatieparels zijn uiterst geschikt voor smalle spouwen.
3. HR-IsoPearl
Gratis isolatie advies?

Benieuwd wat voor u de beste oplossing is? Vraag gratis advies aan bij een isolatie-expert.

Direct aanvragen

Onze partners

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Onze adviseur komt geheel gratis en vrijblijvend bij u langs.

Gratis isolatie advies
Vraag een gratis adviesgesprek aan