Sluiten
Pluimers Isolatie België

Energiebewust wonen zal de komende jaren steeds meer aan belang winnen. Een degelijke isolatie van de woning is dus onmisbaar. Dankzij een succesvolle samenwerking van Pluimers Isolatie en Knauf Insulation Benelux gaan de inwoners van Vogelweelde (Halle) alvast een warme toekomst tegemoet.

Gelegen in de geschiedenisrijke buurt Sint-Rochus, biedt Vogelweelde woongelegenheid aan honderden Hallenaren. Dat energiebewust wonen één van de grote uitdagingen is in de komende jaren, besefte ook Woonpunt Zennevallei, dat in de jaren ’50 mee hielp bouwen aan deze woonwijk.

In die optiek zocht men naar manieren om de energiekosten van deze woningen in te perken. Al snel kwam men uit bij spouwmuurisolatie. Deze snelle en efficiënte techniek zorgt ervoor dat men mits een kleine ingreep al gauw tot 25% op de energiekosten kan besparen.

Pluimers Isolatie en Knauf Insulation: een sterke tweespalt

Na rijp beraad zette Pluimers Isolatie haar schouders onder dit ambitieuze project. Dankzij meer dan 45 jaar ervaring in de bouwsector en een sterke band met leverancier Knauf Insulation, kon men het project mee vorm geven.

Een testfase in 2019 luidde dan ook een succesvolle samenwerking in. Aan het eind van het geplaagde jaar 2020 gingen de isolatiewerken uiteindelijk van start. Verschillende delen van de Halleweg en Merellaan werden reeds geïsoleerd.

Ook dit jaar zullen de vakmannen van Pluimers Isolatie – te herkennen aan hun frivool gele vrachtwagens en outfits – vaak in Vogelweelde te spotten zijn. De Hallenaars mogen alvast vooruitblikken naar een energiezuinige toekomst.

Spouwmuurisolatie Vogelweelde 5
Spouwmuurisolatie Vogelweelde 2
Spouwmuurisolatie Vogelweelde 9
Spouwmuurisolatie Vogelweelde 11
Spouwmuurisolatie Vogelweelde 13

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Onze adviseur komt geheel gratis en vrijblijvend bij u langs.

Gratis isolatie advies
Vraag een gratis adviesgesprek aan