Sluiten
Pluimers Isolatie BVBA
  • Europees marktleider
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Groot assortiment
  • Lage energiekosten
  • Vrijblijvend isolatieadvies op locatie

Vloerisolatie zorgt ervoor dat koude luchtstromen uw woning niet binnendringen en laat uw eventuele vloerverwarming optimaal renderen. Denk daarom bij uw (ver)bouwplannen aan een degelijke vloerisolatie. De temperatuur van uw begane grondvloer stijgt zo gemiddeld 3 tot 5 graden.

Isolation de sol du haut Vloerisolatie met PUR-schuim

De warmte in uw woning ontsnapt op verschillende manieren. Ook een niet-geïsoleerde vloer is een gesel voor uw wooncomfort binnenshuis. De gure lucht laat uw vloer koud aanvoelen en zorgt ’s winters voor een kil gevoel in uw woning.

Met vloerverwarming kan men dit euvel tegengaan, maar daarmee is uw probleem nog niet opgelost. Kies daarom voor een degelijke vloerisolatie: deze treedt als buffer op tegen de koude bodemgrond en verhoogt tegelijk het rendement van uw vloerverwarming.

⇒ Benieuwd naar uw besparing? Krijg vrijblijvend advies en een scherpe offerte op maat

Mogelijkheden

Pluimers biedt u meer dan 45 jaar ervaring in vloerisolatie. Om uw vloer te isoleren, kan u 2 richtingen uit: ofwel isoleert u de bovenkant van de vloer, ofwel de onderkant – via een eventuele (kruip)kelder in uw woning.

Wilt u langs de bovenzijde te werk gaan, is vloerisolatie met gespoten PUR-schuim de meest efficiënte oplossing. Deze isolatielaag is een performante en bovenal naadloze isolatielaag die prima dienst doet als basis voor uw verdere vloeropbouw.

Gaat u liever langs de onderzijde te werk, kan u ook voor (kruip)kelderisolatie met PUR-schuim gaan. De basistemperatuur van uw vloer stijgt, waardoor uw wooncomfort verhoogt en uw eventuele vloerverwarming aan efficiëntie wint.

⇒ Bekijk onze oplossingen voor vloerisolatie bovenzijde
⇒ Bekijk onze oplossingen voor (kruip)kelderisolatie
.

"Via uw vloer gaat er 10 tot 15% van uw energie verloren. U boet ook in aan wooncomfort, dit merkt u voornamelijk aan een onaangenaam koude grondvloer of kille luchtstromen over uw vloer."

W. Vanisterbecq, isolatie-adviseur Pluimers Isolatie

Isolatie voordelen

Premies vloerisolatie en kruipkelderisolatie: €6/m²

Laat u in 2019 uw vloer of kruipkelder isoleren? Zowel voor vloerisolatie als voor kruipkelderisolatie komt u in aanmerking voor een voordelige isolatiepremie van €6/m²; in Vlaanderen wordt deze uitbetaald door uw netbeheerder Fluvius. Op deze manier verdient u uw investering in isolatie nog sneller terug.

Deze premies voor vloerisolatie kunnen zelfs nog hoger oplopen. In sommige gemeentes geniet u van bijkomende premies indien u vloerisolatie of kruipkelderisolatie laat plaatsen. Informeer u hiervoor rechtstreeks bij het energieloket van uw gemeente.

⇒ Bekijk het overzicht van onze isolatiepremies

Voordelen vloerisolatie/kruipkelderisolatie

✔   geen koude tocht meer over uw vloeren

✔   uw vloerverwarming werkt efficiënter

✔   lagere energierekening

✔   geen optrekkend vocht meer