Sluiten
Pluimers Isolatie België
  • Europees marktleider
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Groot assortiment
  • Lage energiekosten
  • Vrijblijvend isolatieadvies op locatie
Header image

Vloerisolatie

Afbeelding medewerker
Meer informatie

Bespaar tot 15% op uw energierekening dankzij vloerisolatie

Vloerisolatie zorgt ervoor dat koude luchtstromen uw woning niet binnendringen en laat uw eventuele vloerverwarming optimaal renderen. Denk daarom bij uw (ver)bouwplannen aan een degelijke vloerisolatie. De temperatuur van uw begane grondvloer stijgt zo gemiddeld 3 tot 5 graden. Bovendien maakt u aanspraak op voordelige premies!

Vloerisolatie: investeer in uw woning

De warmte in uw woning ontsnapt op verschillende manieren. Ook een niet-geïsoleerde vloer is een gesel voor uw wooncomfort binnenshuis. De gure lucht laat uw vloer koud aanvoelen en zorgt ’s winters voor een kil gevoel in uw woning.

Met vloerverwarming kan men dit euvel tegengaan, maar daarmee is uw probleem nog niet opgelost. Kies daarom voor een degelijke vloerisolatie: deze treedt als buffer op tegen de koude bodemgrond en verhoogt tegelijk het rendement van uw vloerverwarming.

De ideale vloeropbouw met een performante vloerisolatie: laat u bijstaan door een adviseur van Pluimers Isolatie. Deze werkt uw isolatieproject samen met u uit, zodat u zonder zorgen kan (ver)bouwen.

Maak een vrijblijvende afspraak

Pluimers is actief in de isolatiesector sinds 1973 en biedt haar klanten dus een uitgebreide staat van dienst. Daarnaast werken wij ook met de meest kwalitatieve isolatiematerialen.

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen uw isolatieproject? Of op zoek naar vrijblijvend advies en een offerte op maat? Pluimers helpt u graag op weg.

Meer info over vloerisolatie

Kruipkelderisolatie: snel en effectief

Bent u niet in de mogelijkheid om uw vloer langs de bovenzijde te isoleren, kan Pluimers ook langs de onderzijde te werk.

Door de onderkant van uw vloer te isoleren, weert u de koude luchtcirculatie in uw (kruip)kelder. De temperatuur van uw vloer stijgt met 3 à 5 graden Celsius.

Meer info over kruipkelderisolatie

Vloerisolatie: comfortabel op korte termijn, winstgevend op lange termijn

Door een performante vloerisolatie investeert u in een duurzame en energiezuinige woning. U geniet van een comfortabel warme vloer en verdient uw investering al in enkele jaren terug.

Snel terugverdiend

U geniet meer, maar betaalt minder. Afhankelijk van de isolatiedikte bespaart u tot 15% op uw energiekosten.

Verhoogd wooncomfort

Vloerisolatie verhindert koude luchtcirculatie over uw vloeren. Uw vloer voelt aangenaam warm aan en uw vloerverwarming rendeert optimaal.

Isolatiepremies!

Een energetische renovatie aan uw woning wordt sterk aangemoedigd. Zo maakt u aanspraak op voordelige isolatiepremies. Een investering die de moeite waard is!

Onze isolatieproducten

Uw isolatieproject staat of valt bij het gebruik van kwalitatieve materialen. Pluimers werkt dan ook met streng gekeurde producten die volstaan aan de meest recente bouwvereisten.

Interesse in vloerisolatie?

Werkt u graag uw isolatieproject uit, met gratis advies en een offerte op maat? Laat u bijstaan door een isolatie-expert van Pluimers.

Direct aanvragen

Onze partners

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Onze adviseur komt geheel gratis en vrijblijvend bij u langs.

Gratis isolatie advies
Vraag een gratis adviesgesprek aan