Sluiten
Pluimers Isolatie BVBA
  • Europees marktleider
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Groot assortiment
  • Lage energiekosten
  • Vrijblijvend isolatieadvies op locatie

Nieuwbouwwoningen worden standaard voorzien van isolatie in de vloer. De isolatielaag wordt aangebracht tussen de beton – en de chape laag. Bij een nieuwbouw is dit evident aan te brengen aangezien we vanop nul beginnen. Wanneer u een woning koopt om grondig te renoveren dan gaan we het polyurethaanschuim op dezelfde manier aanbrengen. Het is niet altijd mogelijk om de bestaande vloer uit te breken en gaan op te bouwen zoals een nieuwbouwwoning. Als de woning over een (kruip)kelder beschikt dan is de uit te breken vloer vaak vrij beperkt. De enige isolatieoplossing is dan via onderzijde, isoleren van het plafond van de (kruip)kelder.

Vloerisolatie onderzijde met PUR

Vloerisolatie

Gespoten polyurethaanschuim bestaat uit 2 componenten, polyol en isocyanaat. Deze twee vormen een chemische reactie waardoor de PUR gaat opzwellen tot een solide materiaal. Bij het isoleren van de vloer via boven- of onderzijde is het belangrijk om geslotencellig polyurethaan te gebruiken. Wegens de geslotencellige structuur kan er geen vocht geabsorbeerd worden. Hierdoor zal PUR aan plafondzijde niet loskomen en kan het op bovenzijde tot wel 20 ton per m² aan!

Meer dan 40 jaar ervaring met vloerisolatie

Isolatiebedrijf Pluimers heeft 40 jaar ervaring met het isoleren van vloeren. Jaarlijks isoleren wij vele honderden vloeren met verschillende isolatieproducten. Bij vloerisolatie maken wij gebruik van: polyurethaan (pur-schuim), isolatiefolie of isolatieparels (bodemisolatie). Als u vloerisolatie wilt toepassen, bent u bij Pluimers Isolatie aan het juiste adres. Wij zijn deskundig op het gebied van isoleren en kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden bij vloerisolatie.