Sluiten
Pluimers Isolatie BVBA
  • Europees marktleider
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Groot assortiment
  • Lage energiekosten
  • Vrijblijvend isolatieadvies op locatie

Uw woning verwarmen is één ding, uw woning warm houden is een ander paar mouwen. Warmte stijgt van nature naar uw bovenverdieping, maar de kunst is om deze warmte daar niet al te snel te verliezen. Daarom is isolatie in de bovenste regionen van uw woning van belang. Vergeet dus uw dak, zolder en zoldervloer niet te isoleren.

Dakisolatie Dakisolatie met PUR-schuim

Zelfs de kleinste kieren in uw woning zorgen al snel voor een beduidend energieverlies. Niet zelden ligt een gebrekkige zolder- of dakisolatie aan de basis van uw problemen.

Een degelijke en winddichte isolatie is dan ook onontbeerlijk om uw winterse verwarmingskosten of zomerse aircoverbruik zo laag mogelijk te houden. Met een goede isolatie bespaart u aanzienlijk op uw energierekening en behoudt uw woning makkelijker een constante temperatuur. ’s Winters houdt u de warmte binnen, en ’s zomers geniet u van een aangename koele woning; op die manier ervaart u het hele jaar door een optimaal wooncomfort.

⇒ Benieuwd naar uw besparing? Krijg vrijblijvend advies en een scherpe offerte op maat

Mogelijkheden

Wil u uw woning graag bovenin isoleren? Pluimers biedt u meer dan 45 jaar ervaring in dakisolatie. Om snel en efficiënt te besparen, kan u kiezen voor dakisolatie met PUR-schuim. Ook dakisolatie met wol of met cellulose is een veelgebruikte oplossing.

Daarnaast mag ook uw zolder niet ongeïsoleerd blijven. Hier is het evenwel belangrijk om de precieze functie van uw zolder in acht te nemen. Gebruikt u uw zolder om allerhande spullen op te bergen, is het niet de bedoeling dat de warmte in uw woning naar uw ‘onbewoonde’ zolder wegsluipt. Denk daarom aan een degelijke zoldervloerisolatie.

⇒ Bekijk onze verschillende oplossingen voor dakisolatie
⇒ Bekijk onze verschillende oplossingen voor zoldervloerisolatie
.

Via het dak gaat ongeveer 30% van uw energie verloren. Een slecht geïsoleerd dak kan dus voor een hoge energierekening zorgen. Een investering in isolatie verdient men reeds in een 5 à 6-tal jaar terug.

W. Vanisterbecq, isolatie-adviseur Pluimers Isolatie

Isolatie voordelen

Premies dakisolatie en zoldervloerisolatie: €4/m²

Laat u in 2019 uw dak- of zoldervloer isoleren? Zowel voor dakisolatie als voor zoldervloerisolatie komt u in aanmerking voor een voordelige isolatiepremie van €4/m²; in Vlaanderen wordt deze uitbetaald door uw netbeheerder Fluvius. Op deze manier verdient u uw investering in isolatie nog sneller terug.

Deze premies voor dakisolatie kunnen zelfs nog hoger oplopen. In sommige gemeentes geniet u van bijkomende premies indien u dakisolatie of zoldervloerisolatie laat plaatsen. Informeer u hiervoor rechtstreeks bij het energieloket van uw gemeente.

⇒ Bekijk het overzicht van onze isolatiepremies

Voordelen dakisolatie/zoldervloerisolatie

✔   houd de winterse koude buiten en beperk uw warmteverlies

✔   laat uw verwarming optimaal renderen

✔   bespaar op uw energierekening

✔   isoleert ook tegen de zomerse hitte