Sluiten
Pluimers Isolatie BVBA
  • Europees marktleider
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Groot assortiment
  • Lage energiekosten
  • Vrijblijvend isolatieadvies op locatie

Uw buitenmuren staan gedurig in contact met het gure Belgische weer. Wind, vocht en koude drijven uw buitenmuren tot het uiterste. Dit wil evenwel niet zeggen dat uw binnenmuren buiten schot blijven. Een slecht geïsoleerde binnenmuur drijft uw energiekosten enorm de hoogte in.

Binnengevelisolatie Binnengevelisolatie

Isolatie van uw binnenmuren is dus geen overbodige luxe. Binnengevelisolatie houdt de warmte binnen en de koude buiten, waardoor uw centrale verwarming niet langer overuren draait. Op die manier bespaart u een mooi deel op uw energierekening.

Bovendien voelen uw muren niet langer koud aan, waardoor het kille gevoel in uw woning verdwijnt. Wat betreft binnengevelisolatie biedt Pluimers u 3 varianten aan: cellulose, wol en PUR-schuim. Geïnteresseerd in de beste oplossing voor uw binnenmuren? Neem dan contact op met ons. Onze vertegenwoordigers helpen u graag verder!

Voordelen

✔   uw woningwarmte ontsnapt niet langer naar buiten

✔   uw centrale verwarming werkt efficiënter

✔   u bespaart op uw energierekening

Premies

Laat u uw binnengevel isoleren? Dan heeft u recht op een isolatiepremie van €15/m². Voorwaarden: deze isolatie is geplaatst door een aannemer met een certificaat van bekwaamheid en de R-waarde (isolatiewaarde) bedraagt minstens 2,0 m²K/W.

Mogelijks komt u ook in aanmerking voor bijkomende premies. Bekijk het overzicht van onze isolatiepremies.