Sluiten
Pluimers Isolatie België
  • Europees marktleider
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Groot assortiment
  • Lage energiekosten
  • Vrijblijvend isolatieadvies op locatie
Pluimers Isolatie

Binnengevelisolatie

Afbeelding medewerker
Meer informatie

Uw buitenmuren staan gedurig in contact met het gure Belgische weer. Wind, vocht en koude drijven uw buitenmuren tot het uiterste. Dit wil evenwel niet zeggen dat uw binnenmuren buiten schot blijven. Een slecht geïsoleerde binnenmuur drijft uw energiekosten enorm de hoogte in.

Isolatie van uw binnenmuren is dus geen overbodige luxe. Binnengevelisolatie houdt de warmte binnen en de koude buiten, waardoor uw centrale verwarming niet langer overuren draait. Op die manier bespaart u een mooi deel op uw energierekening. Bovendien voelen uw muren niet langer koud aan, waardoor het kille gevoel in uw woning verdwijnt.

Binnengevelisolatie Binnengevelisolatie

Werkwijze binnengevelisolatie

Als u uw gevel niet via de buitenkant kunt isoleren, is het ook een mogelijkheid om langs de binnenzijde te werken. Hiervoor plaatsen onze vakmannen een stalen constructie tegen uw binnenmuren. De holle ruimte die hierdoor ontstaat wordt opgevuld met hoogwaardig isolatiemateriaal.

Wat betreft binnengevelisolatie biedt Pluimers u 3 varianten aan: cellulose, wol en PUR-schuim. Geïnteresseerd in de beste oplossing voor uw binnenmuren? Neem dan contact op met ons. Onze vertegenwoordigers helpen u graag verder!

Voordelen

✔   uw woningwarmte ontsnapt niet langer naar buiten

✔   uw centrale verwarming werkt efficiënter

✔   u bespaart op uw energierekening

Premies

Laat u uw binnengevel isoleren? Dan komt u in aanmerking voor een isolatiepremie van €15/m². Voorwaarden: deze isolatie is geplaatst door een aannemer met een certificaat van bekwaamheid en de R-waarde (isolatiewaarde) bedraagt minstens 2,0 m²K/W.

Mogelijks komt u ook in aanmerking voor bijkomende premies. Bekijk het overzicht van onze isolatiepremies.

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Onze adviseur komt geheel gratis en vrijblijvend bij u langs.

Gratis isolatie advies
Vraag een gratis adviesgesprek aan