Sluiten
Pluimers Isolatie België
  • Europees marktleider
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Groot assortiment
  • Lage energiekosten
  • Vrijblijvend isolatieadvies op locatie

Uw muren houden niet alleen uw huis recht, ze bieden ook weerstand tegen de barre Belgische weersomstandigheden. Temperatuurschommelingen, windvlagen of intrekkend vocht: uw muren moeten het te pas en te onpas ontgelden. Extra isolatie geeft uw muren hierbij een duwtje in de rug.

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie

De buitenmuren van uw woning krijgen het meest te verduren. Daarom hebben architecten de spouwmuur uitgevonden – een holle ruimte tussen uw binnen- en buitenmuur.

Deze opening beschermt uw woning tegen indringend vocht, laat het ventileren en beschermt u ook tegen de koude. Deze holle ruimte kan evenwel opgevuld worden met isolatie. Zo beschermt u uw woning nog beter tegen het Belgische klimaat.

Spouwmuurisolatie is dé uitgelezen manier om de koude en vocht buiten te houden en zo uw energiekosten te drukken. Bij deze spouwmuurisolatie werkt Pluimers met verschillende materialen: PUR-schuim, isolatieparels en wol. Welk product het best rendeert voor uw woning hangt af van uw specifieke situatie. Lees hier meer over spouwmuurisolatie.

binnengevelisolatie

Binnengevelisolatie

Indien u liever langs de binnenzijde van uw woning isoleert, is het ook een optie om aan binnengevelisolatie te doen. Op die manier dekt u uw woning van de binnenkant in.

Hierbij voorzien onze vakmannen een houten of stalen constructie op uw binnenmuur. Hierna brengen zij een laag isolatie aan op de vrijgekomen ruimte. Lees hier meer over binnengevelisolatie.

buitengevelisolatie

Buitengevelisolatie

Is het in uw woning niet opportuun om aan spouwmuur- of binnengevelisolatie te doen? Dan kan u ook voor buitengevelisolatie kiezen.

De vakmannen van Pluimers spuiten de gevel van uw woning vol met geslotencellig PUR-schuim, dat na stolling een naadloze, luchtdichte en vochtwerende isolatielaag omheen uw buitengevel vormt. Lees hier meer over buitengevelisolatie.

Voordelen van muurisolatie

✔   u houdt het vocht buiten en uw woning blijft ventileren

✔   uw woningwarmte ontsnapt niet langer naar buiten

✔   uw centrale verwarming werkt efficiënter

✔   u bespaart op uw energierekening

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Onze adviseur komt geheel gratis en vrijblijvend bij u langs.

Gratis isolatie advies
Vraag een gratis adviesgesprek aan