Sluiten
Pluimers Isolatie BVBA
  • Europees marktleider
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Groot assortiment
  • Lage energiekosten
  • Vrijblijvend isolatieadvies op locatie

Uw muren houden niet alleen uw huis recht, ze bieden ook weerstand tegen de barre Belgische weersomstandigheden. Temperatuurschommelingen, windvlagen of intrekkend vocht: uw muren moeten het te pas en te onpas ontgelden. Extra isolatie geven uw muren hierbij een duwtje in de rug.

Spouwmuurisolatie Spouwmuurisolatie

De buitenmuren van uw woning krijgen het meest te verduren. Daarom hebben architecten de spouwmuur uitgevonden – een holle ruimte tussen uw binnen- en buitenmuur.

Deze opening beschermt uw woning tegen indringend vocht, laat het ventileren en beschermt u ook tegen de koude. Deze holle ruimte kan evenwel opgevuld worden met isolatie. Zo beschermt u uw woning nog beter tegen het Belgische klimaat.

Spouwmuurisolatie is dé uitgelezen manier om de koude en vocht buiten te houden en zo uw energiekosten te drukken. Bij deze spouwmuurisolatie werkt Pluimers met verschillende materialen: PUR-schuim, Neopixels en wol. Welk product het best rendeert voor uw woning hangt af van uw specifieke situatie.

Bent u evenwel met een renovatie bezig, is het ook een optie om aan buitengevelisolatie te doen.

Is het in uw woning niet mogelijk om aan spouwmuur- of buitengevelisolatie te doen? Dan kan u ook voor binnengevelisolatie kiezen. Hierbij dekt u uw woning langs de binnenkant in. Een ding staat vast: gaat het nu om spouwmuur-, buitengevel- of binnengevelisolatie, u bespaart een fiks bedrag op uw energierekening.

Voordelen

✔   u houdt het vocht buiten en de spouwmuur blijft ventileren

✔   uw woningwarmte ontsnapt niet langer naar buiten

✔   uw centrale verwarming werkt efficiënter

✔   u bespaart op uw energierekening