Sluiten
Pluimers Isolatie België
  • Europees marktleider
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Groot assortiment
  • Lage energiekosten
  • Vrijblijvend isolatieadvies op locatie
Pluimers Isolatie

Buitengevelisolatie

Afbeelding medewerker
Meer informatie

Bent u bezig aan een nieuwbouwproject? Of bent u van plan om renovatiewerken uit te voeren? Vergeet dan zeker uw gevelisolatie niet. Isolatieplaten geven uw woning een degelijke bescherming, maar de voegen laten nog steeds kille lucht door. Pluimers biedt voor deze gevelisolatie PUR-schuim aan: naadloos, luchtdicht en vochtwerend.

PUR-schuim – polyurethaanschuim – is de oudst gebruikte manier om spouwmuren en buitengevels te isoleren. Pluimers heeft al meer dan 40 jaar ervaring met dit PUR-schuim en weet dus als geen ander hoe u uw gevel de beste bescherming biedt.

buitengevelisolatie

Werkwijze

Gevelisolatie door middel van PUR-schuim kan zowel bij nieuwbouw- als bij renovatiewerken toegepast worden. Afhankelijk van de bouw- of renovatieplannen sprayen onze vakmannen uw binnen- of buitenmuren in met PUR-schuim.

Het PUR-schuim wordt vloeibaar op de muren aangebracht, waarna het uithardt tot een goed isolerend schuim met zeer hoge isolatiewaarde. Na het opzwellen is deze isolatielaag volledig naadloos en luchtdicht.

Bij isolatie van binnenuit kan u nadien de binnenmuren afwerken met houten of gyproc-platen. Als u voor de isolatie van buitenaf kiest, kan er een nieuwe gevelsteen – met luchtspouw – voor de isolatie worden gemetseld. Hoe dan ook, gevelisolatie met PUR-schuim biedt steeds een perfect isolerende wand die bovendien vochtwerend en volledig luchtdicht is.

Product

Het PUR-schuim dat Pluimers gebruikt voor buitengevelisolatie is afkomstig van Bayer. Het Baymer AL 790 PUR-schuim biedt een optimale isolatiewaarde en is bovendien erg duurzaam.

Voordelen

✔   uw woningwarmte ontsnapt niet langer naar buiten

✔   uw centrale verwarming werkt efficiënter

✔   u bespaart op uw energierekening

Premies buitengevelisolatie

Indien u uw buitengevel laat isoleren heeft u recht op een isolatiepremie van €15/m². Voorwaarden: deze isolatie is geplaatst door een aannemer en de R-waarde (isolatiewaarde) bedraagt minstens 3,0 m²K/W.

Mogelijks komt u ook in aanmerking voor bijkomende premies. Bekijk het overzicht van onze isolatiepremies.

Technische gegevens over gevelisolatie

Onze partners

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Onze adviseur komt geheel gratis en vrijblijvend bij u langs.

Gratis isolatie advies
Vraag een gratis adviesgesprek aan