Sluiten
Pluimers Isolatie BVBA
  • Europees marktleider
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Groot assortiment
  • Lage energiekosten
  • Vrijblijvend isolatieadvies op locatie

Een goed geïsoleerde woning staat garant aan een optimaal wooncomfort, zomer én winter. Met een degelijke isolatie houdt u het hoofd koel tijdens de warmste zomerdagen, en hoeft de airconditioning geen overuren te draaien. ’s Winters bespaart u dan weer tot 25% op uw energiekosten. Bespaar zowel uw portemonnee als het milieu van een gepeperde rekening, en investeer dus in de isolatie van uw woning.

Gratis adviesgesprek en offerte op maat

Pluimers Isolatie biedt u 45 jaar ervaring; zo krijgt u de optimale begeleiding bij uw isolatieproject. Bent u op zoek naar de ideale isolatie voor uw woning? Vraag dan vrijblijvend advies aan bij onze isolatie-experts. U krijgt een gratis offerte, op maat van uw woning. U bespaart maximaal op uw energiekosten én ervaart een optimaal wooncomfort.

Nog niet overtuigd? Profiteer dan nu van onze zomeractie! Vraag een adviesgesprek aan tussen 01/07 en 30/09 en geniet daarbij van 100 EUR korting op uw offerte.

Vul onderstaande gegevens in, en wij contacteren u voor een vrijblijvend adviesgesprek. Tot binnenkort!

Persoonsgegevens

Adresgegevens

Contactgegevens

Ik ben geïnteresseerd in:Opmerkingen

Vul a.u.b. alle verplichte velden in

Voorwaarden: offerte aangevraagd tussen 01/07 en 30/09/2019. Actie niet cumuleerbaar met eventuele andere commerciële kortingen.