Sluiten
Pluimers Isolatie België
  • Europees marktleider
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Groot assortiment
  • Lage energiekosten
  • Vrijblijvend isolatieadvies op locatie
Header image

Dakisolatie

Afbeelding medewerker
Meer informatie

Bespaar tot 25% op uw energierekening dankzij dakisolatie

Uw woning verwarmen is één ding, uw woning warm houden is een ander paar mouwen. Warmte stijgt van nature naar uw bovenverdieping, maar de kunst is om deze warmte daar niet al te snel te verliezen. Daarom is isolatie in de bovenste regionen van uw woning van belang. Vergeet dus uw dak, zolder of zoldervloer niet te isoleren: zo bespaart u tot 25% op uw energiekosten. Bovendien geniet u van interessante isolatiepremies.

Dakisolatie: investeer in uw woning

Met een degelijke dakisolatie hebt u meer grip op het binnenklimaat in uw leefruimtes. In de winter houdt u de warmte binnenshuis, terwijl u in de zomer van aangenaam frisse leefruimtes kan genieten.

Bovendien bespaart u met hiermee een groot deel van uw energiekosten: ’s winters kan de verwarming een stuk lager en ’s zomers hoeft u de airco niet gedurig in te schakelen. U verdient uw investering dus al op enkele jaren terug.

Bent u op zoek naar de ideale oplossing voor uw isolatieproject? Twijfelt u over de juiste dikte of het beste product? Laat u bijstaan door een isolatie-expert van Pluimers. Deze werkt uw project samen met u uit, zodat u zonder zorgen kan (ver)bouwen.

Maak een vrijblijvende afspraak

Pluimers is actief in de isolatiesector sinds 1973 en biedt haar klanten dus een uitgebreide staat van dienst. Daarnaast werken wij ook met de meest kwalitatieve isolatiematerialen.

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen uw isolatieproject? Of op zoek naar vrijblijvend advies en een offerte op maat? Pluimers helpt u graag op weg.

Meer info over dakisolatie

Zoldervloerisolatie: efficiënt isoleren

Zijn uw zolderruimtes niet bedoeld als leefruimte? Of gebruikt u uw zolder helemaal niet? Dan kiest u beter voor zoldervloerisolatie.

Door uw zoldervloer te isoleren, houdt u de optimale temperatuur binnenshuis. Bovendien geeft ook deze investering recht op voordelige isolatiepremies. Laat u adviseren door een isolatie-expert van Pluimers.

Meer info over zoldervloerisolatie

Dakisolatie: comfortabel op korte termijn, winstgevend op lange termijn

Door te investeren in dakisolatie wint uw woning sterk aan waarde. Een duurzaam en energiezuinig huis biedt u dus wooncomfort én serieuze besparingen op uw energiekosten.

Investering isolatie terugverdiend

Snel terugverdiend

Meer comfort, minder kosten. Afhankelijk van de isolatiedikte bespaart u maandelijks tot 25% op uw energiefactuur.

Superieur wooncomfort

Met dakisolatie geniet u het hele jaar door van een aangenaam binnenklimaat in uw woning.

Premies isolatie

Isolatiepremies

Een energetische renovatie aan uw woning wordt sterk aangemoedigd. Zo maakt u aanspraak op voordelige isolatiepremies. Een investering die de moeite waard is!

Onze isolatieproducten

Uw isolatieproject staat of valt bij het gebruik van kwalitatieve materialen. Pluimers werkt dan ook met streng gekeurde producten die volstaan aan de meest recente bouwvereisten.

Voor het isoleren van daken, vloeren en (kruip)kelders gebruikt Pluimers HR-IsoSpray HFO. Dit PU-schuim met geslotencellige structuur zorgt voor een optimale isolatiewaarde en een zeer hoge druksterkte. Een naadloos en luchtdicht resultaat.
1. HR-IsoSpray HFO
HR-IsoWool is een hoogwaardige en ademende minerale glaswol die uw woning de beste isolatie biedt. De hoge densiteit vermijdt verzakking op termijn.
2. HR-IsoWool
Cellulose is een thermische isolatie bestaande uit cellulosevezels, geproduceerd uit gerecycleerd (kranten)papier. Deze vezels worden vermengd met minerale zouten, waardoor de cellulose een optimale isolatiewaarde krijgt en bovendien een hogere brandbestendigheid geniet.
3. HR-IsoZell
Interesse in dakisolatie?

Werkt u graag uw isolatieproject uit, met gratis advies en een offerte op maat? Laat u bijstaan door een isolatie-expert van Pluimers.

Maak een vrijblijvende afspraak

Onze partners

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Onze adviseur komt geheel gratis en vrijblijvend bij u langs.

Gratis isolatie advies
Vraag een gratis adviesgesprek aan