Sluiten
Pluimers Isolatie BVBA
  • Europees marktleider
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Groot assortiment
  • Lage energiekosten
  • Vrijblijvend isolatieadvies op locatie

Uw woning verwarmen is één ding, uw woning warm houden is een ander paar mouwen. Warmte stijgt van nature naar uw bovenverdieping, maar de kunst is om deze warmte daar niet al te snel te verliezen. Daarom is isolatie in de bovenste regionen van uw woning van belang. Vergeet dus uw dak, zolder en zoldervloer niet te isoleren.

Dakisolatie Dakisolatie met PUR-schuim

Zelfs de kleinste kieren in uw woning zorgen al snel voor een beduidend warmteverlies. Niet zelden ligt een gebrekkige zolder- of dakisolatie aan de basis van uw problemen.

Een degelijke en winddichte isolatie is dan ook onontbeerlijk om uw verwarmingskosten zo laag mogelijk te houden. Met een goede isolatie bespaart u aanzienlijk op uw energierekening en behoudt uw woning makkelijker een constante temperatuur.

Mogelijkheden

Wil u uw woning graag bovenin isoleren? Dan biedt Pluimers Isolatie verschillende oplossingen aan. Wil u graag uw dak isoleren? Dan kan u kiezen voor dakisolatie met PUR-schuim. Ook dakisolatie met wol of met cellulose is een veelgebruikte en efficiënte oplossing. Of heeft u grootschalige renovatieplannen wat uw dak betreft? Ook voor een volledige dakrenovatie kan u bij ons terecht.

Daarnaast mag ook uw zolder niet ongeïsoleerd blijven. Hier is het evenwel belangrijk om de precieze functie van uw zolder in acht te nemen. Gebruikt u uw zolder om allerhande spullen op te bergen, is het niet de bedoeling dat de warmte in uw woning naar uw ‘onbewoonde’ zolder wegsluipt. Denk daarom aan een degelijke zoldervloerisolatie.

Voordelen

✔   houd de winterse koude buiten en beperk uw warmteverlies

✔   laat uw verwarming optimaal renderen

✔   bespaar op uw energierekening

✔   isoleert ook tegen de zomerse hitte

Premies dakisolatie en zoldervloerisolatie

Laat u uw dak- of zoldervloer isoleren? Dan heeft u recht op een isolatiepremie van €6/m². Voorwaarden: deze isolatie is geplaatst door een aannemer en de R-waarde (isolatiewaarde) moet minstens 4,5 m²K/W bedragen.

Mogelijks komt u ook in aanmerking voor bijkomende premies. Bekijk het overzicht van onze isolatiepremies.

  • Partnerlogo ENGIE
  • Partnerlogo Cozie
  • Partnerlogo Greenwins
  • NoAqua partner