Sluiten
Pluimers Isolatie België
  • Europees marktleider
  • Energieneutraal bouwen
  • Entrepeneur of the year
  • Isolatiepartner van meerdere energiemaatschappijen
  • Uitgebreide certificering
Header image

Nieuwbouw Isolatie

Pluimers isoleert ook tal van projecten binnen de woningbouw sector.

De vraag naar nieuwbouwwoningen is sterk gestegen. Nieuwbouwprojecten schieten als paddenstoelen uit de grond om de verhoogde vraag naar huisvesting te kunnen inwilligen. Anno 2020 heeft de aannemer evenwel meer verantwoordelijkheden dan ooit: verhoogde kwaliteitseisen, het streven naar ‘energieneutraal’ bouwen en het werken met strikte deadlines laat de aannemer geen mogelijkheden tot fouten. Bouwbedrijven gaan dus continu op zoek naar vernieuwde, efficiëntere bouwtechnieken. Wilt u uw project in de woningbouw graag laten isoleren of heeft u andere vragen in verband met onze isolatie? Neem dan contact met ons op. Onze vertegenwoordigers helpen u graag verder!

De metselaar metselt, de isolatiespecialist isoleert

Om hoogwaardige nieuwbouwwoningen af te leveren, ontwikkelde Knauf Insulation een nieuwe techniek voor spouwmuurisolatie: Supafil Cavity XL. Deze minerale isolatiewol wordt na opbouw van de binnen- en buitenmuur langs de binnenzijde in de spouwmuur geblazen. Deze techniek heeft meerdere voordelen. De metselaar kan zich opnieuw focussen op een kwalitatief metselwerk, en laat het isoleren over aan een echte specialist. Daarnaast wordt de isolatie pas in de spouwmuur geïnjecteerd na voltooiing van het metselwerk: het isolatiemateriaal komt dus niet meer in contact met regen of wind en behoudt de totale isolatiewaarde. Waar andere bouwwerven vaker dan gewenst stil liggen omwille van weersafhankelijke factoren, kan de isolatiespecialist – die in dit geval langs de binnenzijde werkt – dus ook bij slecht weer volop aan de slag. Die efficiëntie en tijdswinst zijn van cruciaal belang voor de hedendaagse aannemer.

Wij werken met Supafil Cavity XL

In het Verenigd Koninkrijk werden al ruim 65.000 woningen succesvol op deze manier geïsoleerd. Pluimers Isolatie introduceert deze innovatie nu ook op de Nederlandse en Belgische markt. Door de sterke band met producent Knauf Insulation, koppelt Pluimers Isolatie een optimale kwaliteit aan een maximale kwantiteit. Zo konden verschillende pilootprojecten in spouwmuurisolatie al op bijval rekenen van verscheidene aannemers.

Efficiënt bouwen met Supafil Cavity XL! Het isoleren van spouwmuren door inblazen met Supafil Cavity XL maakt bouwen een stuk efficiënter doordat metselaars niet meer te hoeven isoleren.
1. SUPAFIL Cavity XL
Meer weten over woningbouw isolatie?

Vraag een gratis adviesgesprek aan. Onze vertegenwoordigers helpen u graag verder!

Gratis isolatie advies Project

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Onze adviseur komt geheel gratis en vrijblijvend bij u langs.

Gratis isolatie advies
Vraag een gratis adviesgesprek aan