Sluiten
Pluimers Isolatie België
  • Europees marktleider
  • Energieneutraal bouwen
  • Entrepeneur of the year
  • Isolatiepartner van meerdere energiemaatschappijen
  • Uitgebreide certificering
Header image

Industrie Isolatie

Voor elke industriële tak zijn andere isolatietechnieken van toepassing.

De isolatie van uw gebouwen is afhankelijk van de grootte, temperatuur of omgeving van uw bedrijf. De voorbije decennia bouwde Pluimers een aardig portfolio op binnen de sector van de industrie. Wilt u uw project graag laten isoleren of heeft u andere vragen in verband met onze isolatie? Neem dan contact met ons op . Onze vertegenwoordigers helpen u graag verder!

Uitstekende kennis van de industriële sector

De voorbije 47 jaar bouwden wij een uitstekende kennis in industriële isolatie. Door het isoleren van tal van verschillende projecten hebben wij op dit vlak dus een uitstekende ervaring. Groot of klein, Pluimers biedt uw bedrijf de ideale oplossing. Hieronder een greep uit onze expertises:

Chemische industrie
Ook in de chemische industrie is Pluimers actief. Of het nu gaat over de isolatie van opslagtanks voor brandstoffen, (petro)chemische stoffen of drank- en voedingsmiddelen, wij bieden dé ideale oplossing aan voor de isolatie van uw projecten. Pluimers is ook thuis in de thermische isolatie. Thermische isolatie om een vloeistof op temperatuur te houden en energieverlies tegen te gaan of het aanbrengen van een mechanisch of chemisch resistente toplaag: wij zijn van alle markten thuis.

Scheepsbouw
Ook in de scheepsbouw heeft Pluimers de afgelopen decennia een aardig productportfolio opgebouwd. Of het nu over binnenvaartschepen, plezierjachten of woonboten gaat, onze vakmannen bieden u de ideale oplossing.

Schommelende temperaturen, koudebruggen en binnendringend vocht zijn lastige tegenstanders van schepen. Met een degelijke isolatie biedt u uw boot evenwel een optimale bescherming. Op die manier houdt u het binnenklimaat van uw boot veel beter in de hand en bespaart u fors op uw energierekening. Bovendien draagt u zo een steentje bij aan het milieu!

Fabrieken en bedrijfshallen
Fabrieken en hallen kampen vaak met een hoog energieverlies, met een hoge uitstoot en navenante energierekening tot gevolg. Een degelijke isolatie kan u evenwel een grote dienst bewijzen. Fabrieken en hallen worden door hun grootte vaak gekenmerkt door veel energieverlies. Met een degelijke isolatie is uw fabriek of hal minder onderhevig aan barre weersomstandigheden, binnendringend vocht en tal van andere factoren. U krijgt meer grip op het binnenklimaat van uw fabriek of bedrijfshal en geniet bovendien van een optimale bescherming. Op die manier beperkt u uw energieverlies, waardoor u ferm bespaart op uw energierekening en ook het milieu een handje toesteekt.

Wij werken met HR-IsoSpray HFO

Voor het isoleren van daken, vloeren en (kruip)kelders gebruikt Pluimers HR-IsoSpray HFO. Dit PU-schuim met geslotencellige structuur zorgt voor een optimale isolatiewaarde en een zeer hoge druksterkte. Een naadloos en luchtdicht resultaat.
1. HR-IsoSpray HFO
Meer weten over industriële isolatie?

Vraag een gratis adviesgesprek aan. Onze vertegenwoordigers helpen u graag verder!

Gratis isolatie advies

Onze partners

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Onze adviseur komt geheel gratis en vrijblijvend bij u langs.

Gratis isolatie advies
Vraag een gratis adviesgesprek aan