Sluiten
Pluimers Isolatie België
  • Europees marktleider
  • Energieneutraal bouwen
  • Entrepeneur of the year
  • Isolatiepartner van meerdere energiemaatschappijen
  • Uitgebreide certificering
Header image

Agrarisch Isoleren

Pluimers isoleert ook tal van projecten binnen de agrarische sector.

Beheert u een bedrijf binnen de agrarische sector? Ook dan reikt Pluimers u de hand: Dierenstallen, opslagloodsen, bewaarplaatsen of biogasinstallaties: wij isoleren tal van gebouwen over de volledige breedte van de agrarische sector. Heeft u evenwel een ander verzoek? Neem dan gerust contact met ons op. Onze vertegenwoordigers helpen u graag verder.

Naadloze en luchtdichte isolatie

Een naadloze en luchtdichte isolatie zorgt ervoor dat zowel uw dieren als uw producten van betere omstandigheden genieten. Door de isolatie kan u het binnenklimaat in uw gebouwen optimaal in de hand houden. Bovendien bespaart u zo aardig op uw energierekening.

Bewaarplaatsen

De kwaliteit van uw producten staat of valt bij hoe ze bewaard worden. Een degelijke isolatie zorgt ervoor dat u de temperatuur en ventilatie in uw bewaarplaats optimaal kan regelen. Zo kan u uw klanten een superieure kwaliteit van uw producten aanbieden. De hoogste kwaliteitseisen voor uw producten bereikt u enkel in de beste omstandigheden. In een slecht geïsoleerde bewaarplaats zijn uw groente en fruit onderhevig aan temperatuurschommelingen en laat ook vaak uw ventilatie te wensen over. Pluimers voorziet uw bewaarplaats van hoogwaardige isolatie. Op die manier houdt u de omstandigheden in uw bewaarplaats perfect in de hand.

Opslagloodsen

Uiteenlopende temperaturen of een gebrekkige isolatie in uw opslagloods kunnen uw producten en goederen ferme schade berokkenen. Met een degelijke isolatie kunt u evenwel op beide oren slapen. Zomer of winter, in een geïsoleerde opslagloods genieten uw goederen een optimale bescherming. Opslagloodsen en -hallen moeten voldoen aan een heel aantal kwaliteitseisen, zeker als het gaat over klimaatbeheersing. Uiteenlopende temperaturen in zomer in winter kunnen uw opgeslagen goederen of producten natuurlijk sterk schaden. Ook condensatie is een mogelijk gevaar. Daarom is het belangrijk om uw opslagloods een ideale bescherming te bieden.

Dierenstallen

Wooncomfort is niet alleen belangrijk in uw eigen woning. Ook uw dieren hebben nood aan een degelijk leefmilieu. Goed geïsoleerde en luchtdichte dierenstallen verhogen de levensstandaard van uw dieren en laten hen optimaal renderen. Door uw dierenstallen te isoleren krijgt u meer grip op het binnenklimaat van uw stallen. Hierdoor winnen uw dieren aan comfort en komt hun gezondheid niet in het gedrang. Daarnaast heeft deze isolatie ook een weerslag op het milieu: de uitstoot van uw stallen daalt. Zowel het binnen- als het buitenklimaat hebben dus baat bij een goede isolatie van uw stal: van een win-winsituatie gesproken! Om het binnenklimaat van uw dierenstal te controleren, dient u de invloed van buitenaf te minimaliseren. De luchtdichtheid van de stal is hierbij een essentieel element. Op deze manier kan u de aan- en afvoer van lucht optimaal regelen en garandeert u uw dieren optimale leefomstandigheden.

Biogastanks

Wenst u uw biogastanks laten isoleren? Dan biedt Pluimers u de perfecte oplossing. Met een naadloze en luchtdichte isolatie bieden wij uw biogastanks de optimale bescherming. Voor de isolatie van uw biogastanks kiest Pluimers voor hoogwaardig PUR-schuim – polyurethaanschuim. Onze vakmannen brengen dit schuim aan op de wand van uw biogastanks, waarna het in enkele ogenblikken stolt tot een naadloze isolatielaag. Deze beschermt uw biogastanks van allerhande omstandigheden. Ook geheel of gedeeltelijk ingegraven biogastanks kunnen wij isoleren. Hiervoor dient de ondergrondse isolatielaag niet afgeschermd te worden. Het flexibele karakter van het PUR-schuim voorkomt dat grote temperatuurverschillen afbreuk doen aan de kwaliteit van de isolatie.

Wij werken met HR-IsoSpray HFO

Voor het isoleren van daken, vloeren en (kruip)kelders gebruikt Pluimers HR-IsoSpray HFO. Dit PU-schuim met geslotencellige structuur zorgt voor een optimale isolatiewaarde en een zeer hoge druksterkte. Een naadloos en luchtdicht resultaat.
1. HR-IsoSpray HFO
Meer weten over Agrarisch Isoleren?

Vraag een gratis adviesgesprek aan. Onze vertegenwoordigers helpen u graag verder!

Gratis isolatie advies Project

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Onze adviseur komt geheel gratis en vrijblijvend bij u langs.

Gratis isolatie advies
Vraag een gratis adviesgesprek aan