Sluiten
Pluimers Isolatie België
  • Europees marktleider
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Groot assortiment
  • Lage energiekosten
  • Vrijblijvend isolatieadvies op locatie
Pluimers Isolatie

Dakisolatie PUR-schuim

Afbeelding medewerker
Meer informatie

Uw woning verwarmen of verkoelen is één ding, uw woning op een ideale temperatuur houden is een ander paar mouwen. Een slechte dakisolatie treedt maar al te vaak op als dé boosdoener wat betreft warmteverlies in uw woning. Via uw dak gaat er tot wel 30% aan wooncomfort verloren.

Een degelijke dakisolatie is dus onontbeerlijk. Die bespaart u maandelijks een aanzienlijk bedrag op uw energierekening. De investering die u maakt, verdient u dus op een mum van tijd terug. Daarnaast draagt u ook een steentje bij aan het milieu!

Dakisolatie comfort besparing energie Dakisolatie met PUR-schuim: performante en naadloze isolatie

Werkwijze dakisolatie met PUR-schuim

Heeft u een stevig onderdak, is dakisolatie met PUR-schuim één van de meest efficiënte en performante opties. Onze gekwalificeerde vakmannen sprayen dit PUR-schuim in vloeibare vorm op uw onderdak, waarna het uithardt tot een winddichte en vochtwerende laag met een prima isolatiewaarde.

Waar er bij andere materialen soms een extra dampscherm moet voorzien worden, is dit bij dakisolatie met PUR-schuim niet het geval. Het grootste voordeel van deze isolatietechniek is ongetwijfeld het naadloze resultaat: uw dak is optimaal beschermd, zelf in de kleinste en moeilijkst te bereiken hoeken.

Heeft u geen onderdak, wordt er voor uitvoering van de isolatiewerken een speciale spraydoek op uw dakkepers bevestigd. Dit doek vormt een stevige onderlaag waarop het PUR-schuim kan worden gesprayd.

⇒ Krijg vrijblijvend advies en een gratis offerte op maat

Geslotencellig PUR-schuim: performant en brandveilig

Wat betreft dakisolatie, kiest Pluimers voor een ATG-gekeurd geslotencellig PUR-schuim. Deze levert een superieure Lambda-waarde van 0,025 en is bovendien brandwerend.

De isolatiewaarde van uw investering varieert uiteraard naargelang de dikte van uw isolatielaag. Om in aanspraak te komen voor een premie, dient u minimum een R-waarde van 4,50 te bereiken – voor geslotencellig PUR-schuim komt dit neer op een minimale isolatiedikte van 12 centimeter.

Voordelen dakisolatie met PUR-schuim

✔   houdt de winterse koude en de zomerse hitte buiten; superieur wooncomfort

✔   uw verwarming en airco rendeert optimaal, en uw energierekening daalt

✔   hoog rendement, zelfs bij dunne laag isolatie

✔   geen dampscherm nodig

Isolatie voordelen

Premies dakisolatie

Laat u in 2019 uw dak isoleren, dan komt u in aanmerking voor een voordelige isolatiepremie van €4/m²; in Vlaanderen wordt deze uitbetaald door uw netbeheerder Fluvius. Op deze manier verdient u uw investering in dakisolatie nog sneller terug.

Deze premies voor dakisolatie kunnen zelfs nog hoger oplopen. In sommige gemeentes geniet u van bijkomende premies. Informeer u hiervoor rechtstreeks bij het energieloket van uw gemeente.

⇒ Bekijk het overzicht van onze isolatiepremies

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Onze adviseur komt geheel gratis en vrijblijvend bij u langs.

Gratis isolatie advies
Vraag een gratis adviesgesprek aan