Sluiten
Pluimers Isolatie België
  • Europees marktleider
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Groot assortiment
  • Lage energiekosten
  • Vrijblijvend isolatieadvies op locatie
Pluimers Isolatie

Bodemisolatie

Afbeelding medewerker
Meer informatie

Kille luchtstromen in uw kruipkelder zijn vaak de oorzaak van een onaangenaam koude vloer in uw woning. Kruipkelderisolatie kan dit evenwel voorkomen. De temperatuur van uw begane grondvloer stijgt zo gemiddeld 3 tot 5 graden.

De Belgische koude probeert op verschillende manieren uw woning binnen te dringen. Niet alleen via uw muren, ramen of dak, maar ook via uw vloer kan er kille lucht binnensluipen. Koude luchtcirculatie in uw kruipkelder zorgt dan ook vaak voor een vloer die onaangenaam koud aanvoelt. Bodemisolatie maakt hier evenwel komaf mee. Daarenboven zal ook uw eventuele vloerverwarming beter gaan presteren en vermijdt u vochtproblemen.

Bodemisolatie met isolatie parels Bodemisolatie met parels

Werkwijze

Is uw kruipkelder lager dan 50 centimeter, dan kiezen onze vakmannen voor de polystyreenparels. Deze isolatieparels worden over de hele oppervlakte – zelfs in de verste hoeken – van uw kruipkelder aangelegd. Op deze manier treden de parels op als buffer tegen de koude bodemgrond en verlaagt bovendien de kans op binnendringend vocht. Resultaat: uw vloer voelt minder koud aan en uw eventuele vloerverwarming kan efficiënter te werk gaan.

Om de nodige ventilatie binnen uw kruipkelder te behouden, laten onze vakmannen nog een kleine ruimte over. Let evenwel op: na deze isolatiewerken is uw kruipkelder niet meer toegankelijk.

Voordelen

✔   geen koude tocht meer over uw vloeren

✔   uw vloerverwarming werkt efficiënter

✔   lagere energierekening

✔   geen optrekkend vocht meer

Onze partners

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Onze adviseur komt geheel gratis en vrijblijvend bij u langs.

Gratis isolatie advies
Vraag een gratis adviesgesprek aan