Sluiten
Pluimers Isolatie BVBA
  • Europees marktleider
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Groot assortiment
  • Lage energiekosten
  • Vrijblijvend isolatieadvies op locatie

Vloerisolatie zorgt ervoor dat koude luchtstromen uw woning niet binnendringen en laat uw eventuele vloerverwarming optimaal renderen. Denk daarom bij uw (ver)bouwplannen aan een degelijke vloerisolatie. De temperatuur van uw begane grondvloer stijgt zo gemiddeld 3 tot 5 graden.

De warmte in uw woning ontsnapt op verschillende manieren. Ook een niet-geïsoleerde vloer is een gesel voor uw warmte binnenshuis. De gure lucht laat uw vloer koud aanvoelen en zorgt voor een kil gevoel in uw woning. Met vloerverwarming kan men dit euvel tegengaan, maar daarmee is uw probleem nog niet opgelost. Kies daarom voor een degelijke vloerisolatie: deze treedt als buffer op tegen de koude bodemgrond en verhoogt tegelijk het rendement van uw vloerverwarming.

Isolation de sol du haut Vloerisolatie met PUR-schuim

Werkwijze

Vloerisolatie aanbrengen kan gebeuren op 2 mogelijke manieren: bovenop uw betonlaag of langs de onderzijde – via een eventuele kruipruimte onder uw woning.

Als u werkt vanaf de bovenzijde, kiest u het best voor een vloerisolatie met PUR-schuim. Hierbij spuiten onze vakmannen de betonlaag van uw woning in met hoogwaardig PUR-schuim. Na het opschuren houdt u een egale isolatielaag over, waarop eenvoudig uw vloerverwarming kan worden geïnstalleerd. Via dit formulier kan u eenvoudig een richtprijs bekomen.

Wilt u uw vloer evenwel niet openbreken en heeft u een kruipkelder onder uw woning? Dan kunnen wij ook langs de onderzijde werken via kruipkelder- of bodemisolatie.

Voordelen

✔   geen koude tocht meer over uw vloeren

✔   uw vloerverwarming werkt efficiënter

✔   lagere energierekening

✔   geen optrekkend vocht meer

Premies vloerisolatie en kruipkelderisolatie

Laat u uw vloer of de bovenzijde van uw kruipkelder isoleren? Dan heeft u recht op een isolatiepremie van €6/m². Voorwaarde: de R-waarde (isolatiewaarde) bedraagt minstens 2,0 m²K/W.

Mogelijks komt u ook in aanmerking voor bijkomende premies. Bekijk het overzicht van onze isolatiepremies.

Meer dan 40 jaar ervaring met vloerisolatie

Pluimers heeft meer dan 40 jaar ervaring met het isoleren van vloeren. Jaarlijks isoleren wij vele honderden vloeren met verschillende isolatieproducten, dit over heel België. Heeft u bouw- of verbouwplannen en wil u komaf maken met uw kille vloer? Dan bent u bij Pluimers aan het juiste adres.

  • Partnerlogo ENGIE
  • Partnerlogo Cozie
  • Partnerlogo Greenwins
  • NoAqua partner