Sluiten
Pluimers Isolatie BVBA
  • Europees marktleider
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Groot assortiment
  • Lage energiekosten
  • Vrijblijvend isolatieadvies op locatie

Bij nieuwbouwwoningen of renovatiewerken is het aangeraden om de gevels te voorzien van goede gevelisolatie. Meestal wordt hier gewerkt met harde isolatieplaten. Bij Pluimers Isolatie geven wij de mogelijkheid om buiten- of binnenmuur in te sprayen met purschuim. Hier moet van bij het begin natuurlijk rekening mee gehouden worden aangezien het een andere manier van werken is.

Gevelisolatie met HR IsoSpray

Bij gevelisolatie (zowel van binnenuit als van buitenaf) voorzien wij uw woning van een goed isolerende laag HR IsoSpray. Dit isolatieproduct staat bekend om haar hoge isolatiewaarden en geheel naadloze verwerking. Bij de isolatie van binnenuit is het grote voordeel dat deze minder invloed heeft op het uiterlijk van de woning. Na de isolatie kan het prima worden afgewerkt met bijv. gyprocplaten of houten platen. Bij isolatie van buitenaf moet er een nieuwe gevelsteen, met luchtspouw, voor te worden gemetseld.

 

Gevelisolatie in de nieuwbouw

Het is van groot belang dat een nieuw te bouwen woning gelijk (en eenmalig) goed wordt geïsoleerd. Gevelisolatie wordt dan ook, naast bestaande bouw, met name toegepast in de nieuwbouw. De isolatielaag wordt, voordat de buitenmuur wordt opgemetseld, tegen de binnengevel aangebracht. Daarna kan er een start worden gemaakt met het opmetselen van de buitenmuur. Deze manier van isoleren brengt het voordeel met zich mee dat het volledig naadloos en luchtdicht is. Zo is uw woning gegarandeerd goed geïsoleerd.

Meer informatie over gevelisolatie?

Heeft u interesse of wil u meer informatie over de gevelisolatie van Pluimers? Neem dan nu contact met ons op of vraag hier een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan.

Technische gegevens gevelisolatie