Sluiten
Pluimers Isolatie BVBA
  • Europees marktleider
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Groot assortiment
  • Lage energiekosten
  • Vrijblijvend isolatieadvies op locatie

Het isoleren van uw buitenmuren is één van de makkelijkste manieren om uw warmteverlies te beperken en zo uw energiekosten te drukken. Toch laat deze isolatie in het leeuwendeel van de Vlaamse huizen te wensen over. Spouwmuurisolatie is een eerste stap richting een duurzaam en energiebesparend Vlaanderen. Isolatieparels zijn een veel gebruikt alternatief bij spouwmuurisolatie.

Isolatieparels komen de laatste tijd enorm opzetten in de isolatiewereld. Deze parels zijn behandeld met grafiet, wat hen een superieure isolatiewaarde verleent. Bovendien isoleren deze isolatieparels zelfs de kleinste en moeilijkst bereikbare hoeken van uw spouwmuur, waardoor er geen enkele plek gevrijwaard blijft.

Werkwijze

De werkwijze verschilt niet veel van de andere isolatievarianten. Onze vakmannen blazen de isolatieparels onder hoge druk in de spouwmuur. Bij het inblazen wordt er een uniek bindmiddel aan de parels toegevoegd, waardoor deze zich aan elkaar gaan hechten. Na een week vormen de parels een hecht, isolerend en vochtwerend geheel in uw spouwmuur.

De isolatieparels versterken de isolerende functie van uw spouwmuur en behouden de ventilerende functie ervan. Daarnaast dringt ook het regenwater niet door uw muren, waardoor u eventuele vochtproblemen in de kiem smoort.

Product

Pluimers koopt zijn isolatieparels aan bij BASF, waar deze Neopixels heten. Deze Neopixels zijn vochtwerend, erg duurzaam en behouden hun isolatiewaarde decennialang. Op de koop toe worden deze parels ook niet aangetast door eventuele schimmels, vocht of natuurlijke zuren.

Spouwmuurisolatie parels Spouwmuurisolatie met parels

Voordelen

✔   u houdt het vocht buiten en de spouwmuur blijft ventileren

✔   uw woningwarmte ontsnapt niet langer naar buiten

✔   uw centrale verwarming werkt efficiënter

✔   u bespaart op uw energierekening

Premies spouwmuurisolatie

Laat u uw spouwmuur isoleren? Dan heeft u recht op een isolatiepremie van €6/m². Voorwaarden: geplaatst door een aannemer conform de kwaliteitseisen STS 71-1. Pas op: deze premie verlaagt vanaf 1 januari 2018 naar €5/m².

Mogelijks komt u ook in aanmerking voor bijkomende premies. Bekijk het overzicht van onze isolatiepremies.

Technische gegevens over Pluimers' isolatieparels