Sluiten
Pluimers Isolatie BVBA
  • Europees marktleider
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Groot assortiment
  • Lage energiekosten
  • Vrijblijvend isolatieadvies op locatie

Uw woning verwarmen is één ding, uw woning warm houden is een ander paar mouwen. Een slechte dakisolatie treedt maar al te vaak op als dé boosdoener wat betreft warmteverlies in uw woning. Via uw dak gaat er soms tot 30% aan warmte verloren.

Een dakrenovatie lijkt een heuse investering, maar betaalt zich op middellange termijn gegarandeerd terug. Een winddichte en vochtwerende isolatiebuffer laat de gure Belgische buitenlucht niet naar binnen glippen en laat u aanzienlijk besparen op uw verwarmingskosten – tot wel 30%. Bovendien draagt u een aardig steentje bij aan het milieu!

Rénovation de toiture

Werkwijze

Onze vakmannen onderwerpen uw dak aan een grondige facelift. Eerst worden de oude dakpannen verwijderd. Het bestaande dakbeschot wordt geïnspecteerd, en bij goedkeuring plaatsen onze vakmannen een dampdichte folie op het dak. Hierna plaatsen zij regels op uw dak – de dikte van deze regels hangt af van de gewenste isolatiewaarde.

Op deze regels komen de boardplaten te liggen, samen met een waterkerende dampopen folie. Hierop bevestigen onze dakwerkers de tengels, panlatten en ruiter. Ook eventuele nieuwe dakkapellen en dakramen krijgen hun plaats.

Hierna is het tijd voor de werkelijke isolatie: de geplaatste dakconstructie wordt opgevuld met PIR-schuim. Dit schuim hardt uit tot een naadloze en vochtwerende isolatieplaat.

Om uw dak helemaal af te werken, voorzien onze vakmannen uw dak van nieuwe dakpannen uit ons assortiment. Op die manier krijgt uw dak een degelijke isolatie en een nieuwe look tegelijk. Kille zolderkamers zijn verleden tijd: na een dakrenovatie kan uw zolder prima als leefruimte worden gebruikt!

Steekt u graag zelf de handen uit de mouwen? Dan kunnen wij de werkzaamheden aan uw dakrenovatie in overleg verdelen.

Nog niet helemaal duidelijk? Onderstaande video legt u haarfijn uit hoe deze dakrenovatie in zijn werk gaat.

Voordelen van een dakrenovatie

Met een dakrenovatie waardeert u uw woning enorm op. Niet alleen op lange, maar ook op korte termijn zal u het verschil merken. Uw investering levert u tal van voordelen op:

✔   hogere luchtdichtheid en isolatiewaarde door de naadloze PIR-isolatie

✔   prima waterdichte bescherming

✔   weinig tot geen afval door maatwerk en productie op locatie

✔   compleet nieuwe look voor uw dak: nieuwe dakpannen, dakkapel, dakraam, etc.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over dakrenovaties van Pluimers? Neem dan contact met ons op of vraag een gratis adviesgesprek aan.

Onze partners