Sluiten
Pluimers Isolatie België
  • Europees marktleider
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Groot assortiment
  • Lage energiekosten
  • Vrijblijvend isolatieadvies op locatie
Pluimers Isolatie

Zoldervloerisolatie losblazen

Afbeelding medewerker
Meer informatie

Uw woning verwarmen is één ding, uw woning warm houden is een ander paar mouwen. Gebruikt u uw zolder louter als opslagruimte? Dan wilt u niet dat de warmte in uw woning naar deze onbewoonde zolder ontsnapt. Denk daarom aan een degelijke zoldervloerisolatie.

Warmte stijgt van nature naar de bovenste regionen van uw woning. Gebruikt uw zolder evenwel niet als leefruimte is het natuurlijk niet de bedoeling dat u deze mee verwarmt. Een zoldervloerisolatie vermijdt dat de warmte uit uw woning naar uw zolder ontsnapt. Op die manier verwarmt u uw woning efficiënter en daalt uw energierekening!

zoldervloerisolatie wol losblazen Wol losblazen op de zoldervloer

Werkwijze

Gebruikt u uw zolder noch als leefruimte, noch als stockageplaats? Dan kunnen onze vakmannen de isolatielaag rechtstreeks bovenop uw zoldervloer aanbrengen.

Dit houdt in dat de isolatiewol los op uw zolder wordt geblazen, zonder dat hiervoor een andere constructie wordt aangewend.

Om de optimale isolatiewaarde te bereiken, kiest Pluimers voor een laag van 21 centimeter isolatiewol. Na de werken wordt uw zoldervloer geheel bedekt met isolatievlokken, zodat deze als een warm deken bovenop uw leefruimtes fungeren. De warmte ontsnapt niet meer naar uw zolder, waardoor uw woning steeds aangenaam warm blijft. Zo hoeft uw centrale verwarming geen overuren te draaien.

Pluimers werkt met hoogwaardige minerale glaswol van Knauf. Lees hier meer over dit product.

Voordelen

✔   uw woningwarmte ontsnapt niet langer naar uw onbewoonde zolder

✔   uw centrale verwarming werkt efficiënter

✔   u bespaart op uw energierekening

Premies zoldervloerisolatie

Laat u uw zoldervloer isoleren? Dan heeft u recht op een isolatiepremie van €6/m². Voorwaarden: deze isolatie is geplaatst door een aannemer en de R-waarde (isolatiewaarde) moet minstens 4,5 m²K/W bedragen.

Mogelijks komt u ook in aanmerking voor bijkomende premies. Bekijk het overzicht van onze isolatiepremies.

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Onze adviseur komt geheel gratis en vrijblijvend bij u langs.

Gratis isolatie advies
Vraag een gratis adviesgesprek aan