Sluiten
Pluimers Isolatie België
  • Europees marktleider
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Groot assortiment
  • Lage energiekosten
  • Vrijblijvend isolatieadvies op locatie
Header image

Dakisolatie

Afbeelding medewerker
Meer informatie

Waarom mijn dak isoleren? En welk product geeft het beste thermisch confort?

Met een degelijke dakisolatie verhoogt u uw wooncomfort en bespaart u aanzienlijk op uw energiekosten - tot wel 25%. Dankzij hoogwaardige isolatiematerialen bereikt u het optimale rendement en geniet u het hele jaar door van een aangenaam woonklimaat. Bovendien maakt u aanspraak op voordelige isolatiepremies.

Dakisolatie: comfortabel leven in een gezonde woning

Staat u aan het begin van een (ver)bouwproject? Besteed dan de nodige aandacht aan een performante dakisolatie. Tot 25% van uw energie gaat verloren via uw dak. Met de steeds strenger wordende isolatienormen is dakisolatie dus een echte must.

Hoe efficiënter uw dakisolatie, hoe hoger het wooncomfort en hoe meer u bespaart.

Pluimers Isolatie, isolatiespecialist sinds 1973, is expert in dakisolatie. Dankzij deze decennialange ervaring biedt men u steeds de beste oplossing voor uw isolatieproject.

Maak een afspraak met een isolatie-expert

Efficiënt verwarmen, maximaal besparen

Bezint eer ge begint: laat uw dak isoleren door een gecertificeerde aannemer met gekeurde producten. Geslotencellig PUR-schuim biedt een hoge isolatiewaarde en wordt naadloos tegen het onderdak gespoten. Dankzij dit naadloze karakter vermijdt u eventueel energieverlies en is uw dak perfect geïsoleerd.

Naast PUR-schuim biedt Pluimers ook minerale glaswol (Knauf Insulation) en cellulose (ISO-CEL) aan. Ook deze producten zijn perfect geschikt voor dakisolatie. Naast het thermische comfort zijn deze producten dampdoorlatend: uw dak blijft ademen.

Voor dakisolatie doet u idealiter beroep op een expert: laat u vrijblijvend adviseren door Pluimers. Vraag een adviesgesprek aan en krijg een gratis offerte op maat.

Offerte op maat

Energiepremies: doe uw voordeel

Door te investeren in isolatie bouwt u mee aan een energiezuinig Vlaanderen. Daarom worden deze energetische renovaties sterk aangemoedigd. Voor dakisolatie, geplaatst door een gecertificeerde aannemer, geniet u in Vlaanderen in 2020 van een isolatiepremie van €4/m².

Ga ook te rade bij uw plaatselijk energieloket. Sommige gemeentes geven hun inwoners namelijk nog een extra zetje in de rug. Op die manier krijgt u uw investering nog sneller terugbetaald.

Overzicht van de isolatiepremies

Dakisolatie: comfortabel op korte termijn, winstgevend op lange termijn

Door te investeren in dakisolatie wint uw woning sterk aan waarde. Een duurzaam en energiezuinig huis biedt u dus wooncomfort én serieuze besparingen op uw energiekosten.

Investering isolatie terugverdiend

Snel terugverdiend

Meer comfort, minder kosten. Afhankelijk van de isolatiedikte bespaart u maandelijks tot 25% op uw energiefactuur.

Duurzaam en ecologisch

Naast een superieur wooncomfort, draagt u ook bij aan een duurzaam en ecologisch Vlaanderen. Dakisolatie is dus een milieubewuste investering.

Premies isolatie

Isolatiepremies: duwtje in de rug

Een energetische renovatie aan uw woning wordt sterk aangemoedigd. Zo maakt u aanspraak op voordelige isolatiepremies. Een investering die de moeite waard is!

Onze isolatieproducten

Uw isolatieproject staat of valt bij het gebruik van kwalitatieve materialen. Pluimers werkt dan ook met streng gekeurde producten die volstaan aan de meest recente bouwvereisten. Voor dakisolatie biedt Pluimers 3 varianten aan: minerale glaswol (Knauf), geslotencellig PUR-schuim en cellulose. Elk product biedt andere voordelen.

Cellulose is een thermische isolatie bestaande uit cellulosevezels, geproduceerd uit gerecycleerd (kranten)papier. Deze vezels worden vermengd met minerale zouten, waardoor de cellulose een optimale isolatiewaarde krijgt en bovendien een hogere brandbestendigheid geniet.
1. HR-IsoZell
Gratis isolatie advies?

Benieuwd wat voor u de beste oplossing is? Vraag gratis advies aan bij een isolatie-expert.

Gratis isolatie advies

Onze partners

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Onze adviseur komt geheel gratis en vrijblijvend bij u langs.

Gratis isolatie advies
Vraag een gratis adviesgesprek aan