Sluiten
Pluimers Isolatie BVBA
  • Europees marktleider
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Groot assortiment
  • Lage energiekosten
  • Vrijblijvend isolatieadvies op locatie

Uw woning verwarmen is één ding, uw woning warm houden is een ander paar mouwen. Een slechte dakisolatie treedt maar al te vaak op als dé boosdoener wat betreft warmteverlies in uw woning. Via uw dak gaat er soms tot 30% aan warmte verloren.

Een degelijke dakisolatie is dus onontbeerlijk. Die bespaart u maandelijks een aanzienlijk bedrag op uw energierekening. De investering die u maakt, verdient u dus op een mum van tijd terug. Daarnaast draagt u ook een steentje bij aan het milieu!

dakisolatie wol Dakisolatie met wol

Werkwijze dakisolatie met wol

Voor dakisolatie doen veel mensen een beroep op PUR-schuim, maar dat is lang niet de enige optie. Ook dakisolatie met wol biedt uw zolder een prima bescherming.

Hiervoor dient er een dampscherm bevestigd te worden aan de houten kepers van uw onderdak. Eenmaal dit scherm geïnstalleerd is, blazen onze vakmannen de ruimte tussen dit dampscherm en uw onderdak vol met wol.

Op die manier dekt u uw woning warm in tegen de koude winter en houdt u het hoofd koel tijdens de warme zomermaanden.

De isolatiewaarde van uw investering varieert uiteraard naargelang de dikte van uw isolatielaag. Om in aanspraak te komen voor een premie, dient u minimum een R-waarde van 4,50 te bereiken – doorgaans komt dit neer op 16 centimeter wol.

Voordelen

✔   houdt de winterse koude buiten en beperkt uw warmteverlies

✔   uw verwarming rendeert optimaal

✔   uw energierekening daalt

✔   isoleert ook tegen de zomerse hitte

Premies dakisolatie

Laat u uw dak isoleren? Dan heeft u recht op een isolatiepremie van €6/m². Voorwaarden: deze isolatie is geplaatst door een aannemer en de R-waarde (isolatiewaarde) moet minstens 4,5 m²K/W bedragen.

Mogelijks komt u ook in aanmerking voor bijkomende premies. Bekijk het overzicht van onze isolatiepremies.