Sluiten
Pluimers Isolatie BVBA
  • Europees marktleider
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Groot assortiment
  • Lage energiekosten
  • Vrijblijvend isolatieadvies op locatie

Uw woning verwarmen is één ding, uw woning warm houden is een ander paar mouwen. Een slechte dakisolatie treedt maar al te vaak op als dé boosdoener wat betreft warmteverlies in uw woning. Via uw dak gaat er soms tot 30% aan warmte verloren.

Een degelijke dakisolatie is dus onontbeerlijk. Die bespaart u maandelijks een aanzienlijk bedrag op uw energierekening. De investering die u maakt, verdient u dus op een mum van tijd terug. Daarnaast draagt u ook een steentje bij aan het milieu!

Dakisolatie met PUR-schuim Dakisolatie met PUR-schuim

Werkwijze

Om uw woning van dakisolatie te voorzien, kiest Pluimers voor polyurethaanschuim – PUR-schuim in de volksmond genoemd. Onze vakmannen sprayen dit PUR-schuim in vloeibare vorm op uw onderdak, waarna het uithardt tot een winddichte en vochtwerende laag met een prima isolatiewaarde.

Hét voordeel van dit isolerend schuim is dat het – anders dan isolatieplaten – naadloos hecht.

Afhankelijk van de gewenste isolatiewaarde kiezen onze vakmannen voor een bepaalde dikte. Meestal wordt er 12 centimeter PUR-schuim gesprayd. Let evenwel op: voor dit PUR-schuim te kunnen sprayen moet er een stevig onderdak aanwezig zijn. Is dit niet het geval, maken wij gebruik van een speciale spraydoek die tegen de dakpannen wordt bevestigd. Dit vormt de onderlaag waarop het PUR-schuim kan aangebracht worden.

Pluimers kiest voor hoogwaardig geslotencellig PUR-schuim: lees hier meer over dit product.

Voordelen

✔   houdt de winterse koude buiten en beperkt uw warmteverlies

✔   uw verwarming rendeert optimaal

✔   uw energierekening daalt

✔   isoleert ook tegen de zomerse hitte

Premies dakisolatie

Laat u uw dak isoleren? Dan heeft u recht op een isolatiepremie van €6/m². Voorwaarden: deze isolatie is geplaatst door een aannemer en de R-waarde (isolatiewaarde) moet minstens 4,5 m²K/W bedragen.

Mogelijks komt u ook in aanmerking voor bijkomende premies. Bekijk het overzicht van onze isolatiepremies.