Sluiten
Pluimers Isolatie BVBA
  • Europees marktleider
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Groot assortiment
  • Lage energiekosten
  • Vrijblijvend isolatieadvies op locatie

Uw woning verwarmen is één ding, uw woning warm houden is een ander paar mouwen. Warmte stijgt van nature naar uw bovenverdieping, maar de kunst is om deze warmte daar niet al te snel te verliezen. Daarom is isolatie in de bovenste regionen van uw woning van belang. Een performante dakisolatie is dus een must voor comfortabel en energiezuinig wonen.

Dakisolatie Dakisolatie met PUR-schuim

Zelfs de kleinste kieren in uw woning zorgen al snel voor een beduidend energieverlies. Niet zelden ligt een gebrekkige zolder- of dakisolatie aan de basis van uw problemen.

Een degelijke en winddichte isolatie is dan ook onontbeerlijk om uw winterse verwarmingskosten of zomerse aircoverbruik zo laag mogelijk te houden.

Met een goede isolatie bespaart u dus aanzienlijk op uw energierekening en behoudt uw woning makkelijker een constante temperatuur.

’s Winters houdt u de warmte binnen, en ’s zomers geniet u van een aangename koele woning; op die manier ervaart u het hele jaar door een optimaal wooncomfort.

⇒ Benieuwd naar uw besparing? Krijg vrijblijvend advies en een scherpe offerte op maat

✓ Dakisolatie met PUR-schuim

Indien uw onderdak zich hiertoe leent, is dakisolatie met PUR-schuim één van de meest efficiënte oplossingen. Dit PUR-schuim wordt vloeibaar aangebracht, en hardt in enkele seconden uit tot een naadloze isolatielaag. Dit PUR-schuim is zeer performant; zelfs met een geringe dikte bereikt deze al een hoge isolatiewaarde.

Na uitvoering van de isolatiewerken kan u uw dak eenvoudig afwerken met gyproc.

⇒ Voordelen van dakisolatie met PUR-schuim

.

"De isolatienormen worden steeds strenger. Aangezien u via het dak het grootste deel van uw energie verliest, besteedt u best voldoende aandacht aan uw dakisolatie."

W. Vanisterbecq, isolatie-adviseur Pluimers Isolatie

✓ Dakisolatie met wol

Zijn uw dakkepers breed genoeg om met een dikke laag isolatie te werken, is ook dakisolatie met wol een optie. Eerst plaatst men een dampscherm, waarna de isolatiewol naadloos in uw dak wordt geblazen.

Naast een thermisch comfort, geniet u bij deze gerecycleerde, minerale glaswol ook van een akoestisch, geluiddempend effect.

⇒ Voordelen van dakisolatie met wol

✓ Dakisolatie met cellulose

Naast dakisolatie met wol, is ook dakisolatie met cellulose een veelgebruikte variant. Na plaatsing van het dampscherm, blaast men deze cellulose naadloos in uw dak. Dit gerecycleerd papier geldt als één van de meest natuurlijke isolatieproducten op de markt en biedt bovendien ook een akoestisch effect. Gezien de iets lagere thermische isolatiewaarde rekent u best op een laag van minimaal 18 cm cellulose.

⇒ Voordelen van dakisolatie met cellulose

Isolatie voordelen

Premies dakisolatie

Laat u in 2019 uw dak isoleren, dan komt u in aanmerking voor een voordelige isolatiepremie van €4/m²; in Vlaanderen wordt deze uitbetaald door uw netbeheerder Fluvius. Op deze manier verdient u uw investering in dakisolatie nog sneller terug.

Deze premies voor dakisolatie kunnen zelfs nog hoger oplopen. In sommige gemeentes geniet u van bijkomende premies. Informeer u hiervoor rechtstreeks bij het energieloket van uw gemeente.

⇒ Bekijk het overzicht van onze isolatiepremies

Voordelen

✔   houdt de winterse koude buiten en beperkt uw warmteverlies

✔   uw verwarming rendeert optimaal

✔   uw energierekening daalt

✔   isoleert ook tegen de zomerse hitte