Sluiten
Pluimers Isolatie BVBA

Van 5 tot 10 december kan u in Brussels Expo terecht voor Agribex: dé internationale beurs voor akkerbouw, veeteelt, tuin en groene zones. Agribex is de grootste professionele beurs voor landbouw en groenvoorziening in België. Ontmoet collega’s uit de hele landbouwsector en ga op zoek naar de ideale voorzieningen voor uw bedrijf.

Agribex Pluimers Isolatie

Praktische info Agribex

✔   Brussels Expo, Belgiëplein 1, 1020 Brussel

✔   van 5 t.e.m. 10 december 2017

✔   u vindt Pluimers in hal 3, op stand 3202

Pluimers present

Sinds enkele jaren tekent Pluimers present op de beurs van Agribex. Met meer dan 40 jaar isolatie-ervaring in de landbouwsector reiken wij landbouwers over heel België de hand. Een degelijke isolatie is bij landbouwbedrijven natuurlijk onmisbaar.

De kwaliteit van goederen en producten staat of valt uiteraard bij de manier waarop ze bewaard worden. In goed geïsoleerde opslagloodsen en bewaarplaatsen heeft u het leefmilieu volledig onder controle. Strenge winterkou of regenvlagen hebben geen invloed meer en ook de ventilatie in uw gebouwen wint aan efficiëntie.

Ook uw dieren verdienen natuurlijk ook een aangenaam leefmilieu. In een goed geïsoleerde stal komen ze de winter probleemloos door. Naast opslagloodsen, bewaarplaatsen en dierenstallen isoleren wij ook biogastanks. Pluimers biedt u telkens de gepaste isolatie-oplossing.

Bezoek ons op Agribex

Op zoek naar een gepaste oplossing voor uw isolatieproblemen? Breng ons dan een bezoekje op Agribex. U vindt ons in hal 3, op stand 3202. Boek hier je tickets!